Kelly Rowland'ın Yatakta Tercihi Bir Türk



Ünlü tasarımcı Şafak Çak, New York'taki ortak bir arkadaşları vasıtasıyla St. Tropez'de nişanlısı ile tatil yaparken, Destiny's Child grubu üyelerinden dünyaca ünlü R&B ve Soul sanatçısı Kelly ile tanışmış. Çak'ın tasarımlarına özellikle de Osmanlı motifleriyle hazırladığı ürünlere hayran olan Kelly çok özel bir yatak siparişi vermiş. Kelly'e bu çizgileri taşıyan muhteşem bir komple yatak odası hazırlayan Çak, gerçek değeri 50 bin dolar olan tasarımı Kasım ayında hediye olarak göndermiş.

Aralık ayında New York'ta tekrar görüştüklerinde Kelly, Beyonce'nin eşi Jay-Z'nin bu yatak odasını gördüğünü ve çok beğendiğini söylemiş. Beyonce ve Jay-Z, Şafak Çak'a Osmanlı temalı bir yatak odası ve ek olarak da yine Osmanlı tarzı bir DVD odası şiparişi vermişler. Projenin yaklaşık 200 bin dolar civarında bir fiyata mal olması bekleniyor. Ürünler el oyması tekniği ile hazırlanıyor. Halen hazırlık aşamasında olan projenin çizimleri bu ay içinde bitecek ve Haziran ayında da teslim edilecek.

Bu güzel haber sadece Şafak'ın arkadaşım olması nedeniyle değil, bir Türk'ün dünya çapında yıldızlar tarafında tercih edilmesi nedeniyle de bana büyük gurur verdi. Hali hazırda bu tarzda çok başarılı işlere imza atan Şafak, New York Times'ın da kapağında yer almış bir Türk tasarımcı.
 
Prada, Armani, Louis Vuitton, Chanel gibi markalarla da iş yapan Şafak Çak bu sıralar Dubai'deki Palmiye adasında evi olan zenginlere de dekorasyon ve tasarım çalışmaları hazırlıyor.