Kemer, Modern Spor Kompleksine 2 Ay Sonra Kavuşacak

Antalya'nın Kemer ilçesinde yapımına yaklaşık 1 ay önce başlanan Kemer Kapalı Spor Salonu'nun 2 ay içerisinde tamamlanarak hizmete açılacağı bildirildi.

1 temmuz tarihinde ihale edilen salonun yapımına 3 eylülde fiilen başlandığını ifade eden Kemer Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Şahin Bilgi, ilçenin dünya standartlarında bir sahaya kavuşacağını açıkladı. Söz konusu tesisin tamamlanmasıyla bölgedeki salon sporlarına olan ilginin artacağını dile getiren Bilgi, "Çalışmalar tamamlandığında bu tesis bölgedeki salon sporlarının gelişimine büyük katkı sağlayacak. Salonumuzun genel teması; Gençlik Spor Genel Müdürlüğü'ne ait olan Karabük Tipi Proje'dir. 882 metrekarelik parke alanı olan ve dünya standartlarında her türlü spor müsabakasının yapılabileceği bir tesisin ilçemizde açılıyor olması son derece önemli. Bu sayede çok önemli etkinliklere de ev sahipliği yapabileceğiz.

Projede 500 kişilik koltuklu sistem tribünün yanında, soyunma odaları ve değişik sporların yapılabileceği alanlar da mevcut. Tesisimiz bittiğinde ülkemizdeki ender salonlardan birisi olacak." diye konuştu. Kapalı spor salonu inşaatını gezerek incelemelerde bulunan Kemer Belediye Başkanı Hasan Şeker de kısa sürede büyük mesafe alan inşaat için gerekli olan her türlü yardımı yapmaya hazır olduğunu söyledi. İlçedeki önemli eksiklerden birisinin daha giderilecek olmasının mutluluk verici olduğunu kaydeden Şeker, salon inşaatının bitmesinden sonra çevre düzenlemesi, peyzaj ve yol çalışmalarının yapılacağını söyledi.