Kendi İşini Kurmak İsteyen Girişimcilere Sur Çelik Kapı Fırsatı



Sur Çelik Kapı, büyüme grafiğini Türkiye genelindeki 65 bayisiyle birlikte sürdürmeye devam ederken, kendi işini kurmak isteyen yatırımcılara da cazip bayilik fırsatlarının kapılarını açıyor. Hırsızlığa karşı garanti veren ilk ve tek çelik kapı markası olan Sur Çelik Kapı, kendi işini kurmak isteyen yatırımcılar için hazırlamış olduğu özel bayilik seçenekleri ile iş sahibi olma fırsatı yaratıyor. Firmanın yatırımcılara sunduğu bayilik şartları arasında detaylı eğitim, kiralama yönlendirmesi, görsel destek, lokasyon seçimi, reklam ve halkla ilişkiler, insan kaynakları, bayi destek birimleri gibi avantajlar yer alıyor.

Bayilik avantajları

* M² dekorasyon maliyeti ortalama 600-800 TL’dir.

* İsim Hakkı: İsim hakkı için bedel talep edilmez. Sözleşme gereği yatırım yapılacak bölgenin potansiyeline göre değişen asgari 100.000 TL değerinde banka teminat mektubu istenmektedir.

* Sistemin Parçası Olmak: İyi organize edilmiş ve kanıtlanmış kurumsal bir sistemin parçası olunur.

* Eğitim Desteği: Marka alt yapı ve sistem kurulumu hakkında tüm know-how aktarılır. Yatırımcı işi bilmese dahi verilen eğitimler ile işletmeyi yürütecek temel bilgileri edinir.

* Görsel Destek: Profesyonel görsel düzenleme ekibi tarafından hem bayi personelini eğitmek hem de mağaza içinde görsel düzenlemeyi sağlamak üzere destek verilmektedir.

* Lokasyon Seçimi: Doğru lokasyonda, doğru metrekarede mağaza açılması için uzman kadro tarafından her türlü araştırma desteği verilmektedir. Mağazaların cadde üzeri asgari 100 m² olması gerekmektedir.

* İnsan Kaynakları Desteği: Bayiler Sur Çelik Kapı’nın anlaşmalı olduğu kariyer sitelerinin ilan servislerinden ücretsiz olarak faydalanabilmektedirler. Ayrıca personel seçiminde destek verilebilmektedir.

* Bayi iş geliştirme yöneticisi: Her bayi ayda en az 1 kere ziyaret edilerek sorunları tespit edilir. Her türlü (ürün, satış, fizibilite, idari) problemlerinin çözümünün oluşturulması için gerekli aksiyonlar alınır.

* Bayi Sorumlusu: Mağaza açılış aşamasında tüm gerekli kontrolleri ve takipleri yapar ihtiyaç halinde destek verir.

* Ürün Planlama: Ürünün doğru zamanda doğru adette mağazada bulunması için gerekli tüm çalışmaları yapar.

*  Personel Eğitimi: Personel eğitimleri teorik ve iş başı eğitimleri olmak üzere iki aşamada verilmektedir. Eğitimler Sur Çelik Kapı Merkez Ofisinde, Florya’da verilmektedir.