Kent Yaşamına Ayak Uyduran Armatür: Eurosmart Cosmopolitan



Minimalizmin ana değerlerini başarılı bir şekilde yansıtan GROHE’nin yeni armatür serisi Eurosmart Cosmopolitan modern tasarımı ile geniş bir kullanıcı kitlesine hitap ediyor.

Armatürün tasarımındaki sadelik, gövdeden kumanda koluna yuvarlak bir geçiş ile sağlanıyor. Rahat bir kumanda kolu kullanımı için GROHE tarafından geliştirilen yedi derecelik açı kuralı, Eurosmart Cosmopolitan serisinde de geçerliliğini koruyor.

Farklı lavabo modelleri için tek kumandalı, kuğu boyunlu, 3 delikli ve duvardan ankastre lavabo bataryası seçenekleri sunan seri, banyo ve duş bataryaları ile mutfaklar için de alternatifler barındırıyor.

Seri, akılcı çözümleri ile de dikkat çekiyor. Örneğin duş bataryası için sunulan etajer, duş esnasında sabun ya da şampuan gibi malzemelerin yerleştirilmesi için pratik bir aksesuar.

Serisinin lavabo armatürlerinde bulunan GROHE EcoJoy™ özelliliği su tasarrufu sağlarken; GROHE SilkMove® ve GROHEStarLight® teknolojileri serinin hem banyolarda hem de mutfaklarda yıllarca sağlıklı ve güvenli bir şekilde kullanılmasını garantiliyor.

Eurosmart Cosmopolitan serisi, GROHE QuickFix™ özelliği ile de hızlı ve kolay bir şekilde monte edilebiliyor. Bu uygulayıcı odaklı teknoloji, armatürün montajında zamandan % 40 oranında tasarruf edilmesini sağlıyor.