Kohler’den Zarif Mücevherleri Andıran Lavabolar



Amerika’nın lider markalarından bir olan Kohler’in yeni ürünleri arasında yer alan bronz döküm lavabolar eşsiz tasarımlarınızı hayata geçirmenize olanak sağlıyor. Zarif çizgilerin ve floral desenlerin hakim olduğu bronz döküm lavabolardan Katagami ve Lilies Lore ile ıslak mekanlarınızda çarpıcı bir atmosfer yakalayabilirsiniz.

Katagami tezgah üstü bronz döküm lavabo, koyulaştırılmış patineli yüzeyi ve natürel dokusu ile farklı bir stili yansıtıyor. Doğanın eşsiz figürlerinin bronz döküm lavaboda birleştirildiği Lilies Lore ise, Art Nouveau motiflerinin stilize edildiği zengin bir tasarım olarak kendini gösteriyor. Yeni yaşam biçiminin klasik malzemelerle süslendiği Lilies Lore, aynı zamanda modern çizgiler ve organik desenleri de içeriyor. Hafif patinelerle ve kahverengi bitişlerle geliştirilen lavabo, geçmişin çarpıcı izlerini modern banyolarla buluşturuyor.

1975’ten bu yana köklü geçmişi ile dikkat çeken Yütaş, Mecidiyeköy Ortaklar Caddesi’ndeki iki mağazası ile her katında İstanbul’un tarihi ve eşsiz güzelliklerini yaşayabileceğiniz İstanbul 13 binasında;  Kohler, Bolon, Porcelanosa Grup, Dune, Aquastep, Lafaenza gibi dünyaca ünlü 25 farklı yabancı markayı sizlerle buluşturmaya devam ediyor.