Koleksiyon Her Yerde



Koleksiyon, İstinye Park Alışveriş Merkezi’nde ve Bahçeşehir Prestige Alışveriş Merkezi’nde yer alan sergi alanlarında 15 Eylül tarihine kadar mobilya ve aksesuar tasarımlarını müşterileriyle buluşturuyor. Sergi alanında, koltuk, kanepe ve masa gibi mobilyalardan cam ailesine eklenen yeni ürün seçkilerine ve tekstil tasarımlarına kadar geniş bir yelpaze sergileniyor.

İstinye Park Alışveriş Merkezi’nde sergilenen ürünler arasında yeni tasarlanan koltuk, kanepe, puf, büfe, kitaplık, sehpa, sandalye ve dresuar gibi dekorasyon öğelerinin yanı sıra İstanbul çay bardağı ve Aheste rakı bardağı gibi Koleksiyon imzalı cam ürünler de yer alıyor.

Bahçeşehir Prestij Alışveriş Merkezi’nde konumlanan Koleksiyon’a ait bir diğer sergi alanında ise yine kanepe, puf, dolap, sehpa ve sandalye gibi yeni mobilya tasarımlarının yanı sıra her biri birer sanat eseri olarak nitelendirilen cam objeler ve halı seçkileri de geniş bir yelpazede müşterilerin beğenisine sunuluyor.

Tüm kredi kartlarına 10 ay taksit uygulayan Koleksiyon, 15 Eylül tarihine kadar her iki alışveriş merkezinde yer alan sergi alanlarını ziyaret edenlere sunacağı ve Koleksiyon Tarabya’da yapılacak alışverişler ile aktif hale gelecek olan yüzde 10’luk hediye çekleri ile Koleksiyon tasarımını daha da erişilebilir kılıyor.