Koleksiyon Home'dan Yazlık Evlere Stil Katan 'Demeter' Serisi



Koleksiyon Home'un fonksiyonel ürünleri ile yazlık evlerinizi hem daha şık hem de daha konforlu hale getirmeniz mümkün. Faruk Malhan tasarımı 'Demeter' ürün grubu, doğal renklerin ağırlıklı olarak kullanıldığı, ahşap ve taş gibi malzemelerin öne çıktığı, doğaya yakın yaşam alanları sunan Ege ve Akdeniz’deki yazlık evlere yeni bir stil katıyor.

Geleneksel formu en yalın haliyle simgeleyen Demeter kanepe grubu, rahat görünümüyle özellikle yazlık Ege evlerinde günlük kullanım için ideal bir seri. Tekli, ikili, üçlü kanepeleri ile istendiğinde köşe oluşturulabilen modüller, pile içi ve kanepe kılıfında kullanılan renk çeşitliliğiyle de pek çok kombinasyona imkan veriyor. El emeği ve ince işçilik gerektiren düğmeli etek kanepeye estetik bir görünüm kazandırıyor.

Country tarzda düzenlenmiş mekânlar için, modern çizgilerle tasarlanmış Demeter yatak grubu ise eskitilmiş ahşap veya çağdaş çizgideki tamamlayıcılarla kombinlenebiliyor. Yatağın tamamı kumaş kaplı gövdesi, evin huzurlu ve sıcak ortamını yansıtıyor.



Fotoğraflar: Onur Kolkır