Koleksiyon, NeoCon 2018’den Ödülle Döndü



500’e yakın önemli markanın katıldığı, Chicago Merchandise Mart Plaza’da 11-13 Haziran tarihlerinde gerçekleşen NeoCon, 50. yılını tasarım tutkusuyla kutladı. 2015 yılından bu yana New York, Dallas, Chicago mağazalarıyla Amerika pazarında faaliyet gösteren Koleksiyon’un da 4. kez katıldığı fuar, geleceğin endüstriyel tasarım trendlerini belirlemeye devam etti.

Yaşam alanlarını modern iş dünyası kültürü ve kendine özel tarzıyla kişilik sahibi yapmayı başaran Koleksiyon, sergilediği masa sistemleri, raf üniteleri, depolama sistemleri ve diğer tasarım çözümleriyle NeoCon ziyaretçilerine eşsiz bir tasarım deneyimi sundu.

NeoCon 2018’de Plan Kanepe’ye 2 ödül birden
Metrica imzalı ofis mobilyası serisi Plan isimli kanepesiyle; NeoCon’da Amerika’nın saygın yayın kuruluşu Metropolis Likes’ın düzenlediği organizasyonda “En İyi Yeni Ürün” ödülüne layık görüldü. Amerikalı bir başka yayın kuruluşu Buildings dergisinin düzenlediği, Product Innovations 2018 ödüllerinde de Plan kanepe “Liyakat Ödülü’nün” sahibi oldu. İnovatif tasarımıyla farklı şekillerde ve parçalar halinde rahatça kullanılabilen Plan kanepe, puf, masa gibi diğer ürünlerle ofis kültürüne hareket katıyor, modern dünyanın ritmini ifade ediyor.

Koleksiyon, önceki yıllarda da Koray Malhan imzalı tasarımlar Oblivion yaşam ve çalışma alanı sistemi, Ikaros kanepe ile Studio Kairos tasarımı Calder puf MetropolisLIKES ödülünü, Metrica tasarımı oturma ve çalışma ünitesi Boccaporto ise HiP ödülünü almaya hak kazanmıştı.