Koleksiyon Seçkisinin Yeni Klasikleri



Milano’da kurulan De Padova, tasarımda İtalyan çizgisinin şekillendiği yıllara damgasını vuran köklü bir marka olarak dikkat çekiyor. Geleneksel ve klasik çizgiyi yeni malzemelerle birlikte yorumlayan De Padova, Vico Magistretti, Achille Castiglioni, Marco Zanuso gibi önemli tasarımcılarla çalışıyor.

Koleksiyon’da yerini alan De Padova ürünleri arasında Vico Magistretti imzalı Lousiana koltuk ve pufu (1993), Raffles(1988), Achille Castiglioni tasarımı Scrittarello yazı masası (1996) dikkat çekiyor. De Padova’ nın yeni tasarımları arasında öne çıkan ürünü ise Paolo Pallucco ve Mireille Rivier imzasını taşıyan Campo D’oro masa. Yemekten çalışmaya yaşamın her anına esneklik ve özgürlük getirmek üzere tasarlanmış Campo D’oro masa, üç farklı boyutta trapez kesimli tablanın menteşelerle birbirlerine bağlanmasından oluşan ve ihtiyaca göre farklı şekiller alabilen esnek kullanım özelliklerine sahip.

Koleksiyon Mobilya, yeni düşünce, yeni standart ve yeni tasarım kavramlarını sentezleyen “yüksek kalitede mobilya tasarımı” anlayışıyla, endüstri ürünlerinden çok, düş ve düşüncelerin ürünlerini yaratmaya çalışan bir tasarım firması. Tasarım, teknoloji, teknik kalite ve usta el işçiliğini bir araya getiren Koleksiyon Mobilya, İstanbul Büyükdere’de 15 bin metrekarelik bir alanda kurduğu ofis ve ev ürünlerine ait 3 farklı showroom’un yanı sıra Ankara ve Tekirdağ’daki satış merkezleri ve 7 ildeki 9 bayisi ile hizmet veriyor. Toplam 86 bin metrekarelik alanda kurulu fabrikasında endüstriyi tasarımın hizmetine sunan Koleksiyon, geniş tasarım hacmi, üretim kolaylıkları ile kültür ve iş merkezleri, konaklama ve dinlenme tesisleri, ofis ve ev ortamları için mobilya ve tasarım üretiyor.