Kone Asansör Yetkili Servisi Antakya’da Hizmete Başlıyor



Kullanıcıların güvenliği, asansör ve yürüyen merdivenlerin performanslarının korunması için, zamanında ve uzman bakım hizmetlerinden yararlanılması büyük önem taşıyor. Asansör ve yürüyen merdiven üreticisi, aynı zamanda bakım firmalarından KONE, marka ayırt etmeksizin bu konuya büyük önem veriyor. KONE, Antakya’da yerleşik teknisyen istihdam ediyor.

Asansör ve yürüyen merdivenler, günlük hayata büyük bir rahatlık katıyor. Bu makinelerin önemi en çok onlar bozulduklarında fark ediliyor. Özellikle oteller, özel hastaneler, özel okullar, alışveriş merkezleri, iş merkezleri, metro vb. ulaşım noktaları ile siteler ya da apartman binaları asansör ve yürüyen merdivenlerin en yoğun kullanıldığı yerler arasında.

Reklam Goruntulenme Bolumu

KONE servis çözümleri ihtiyaca göre tasarlanabiliyor ve akıllı KONE 7/24 Connect hizmetiyle servis alanına yenilik getiriyor. Ekipmanlar için bakım hizmeti alınırken, tek bir yöntem herkese uygun olmayabilir. KONE, kişiye özel ihtiyaçlar için, müşteriyle birlikte tasarlanan servis seçenekleriyle çok daha esnek uygulamalar yapabiliyor. Standart servis paketleri yerine, kullanıcıya en uygun yöntem seçilebiliyor.

KONE’nin yeni akıllı teknolojileri sayesinde, muhtemel sorunları önceden tespit edebilmek mümkün. Ekipmanlardan anında ve sürekli alınabilen veriler sayesinde, o ekipman için en uygun bakım seçenekleri rahatlıkla öngörülebiliyor. Böylelikle asansör ve yürüyen merdivenler, daha güvenli ve daha sağlam olduğu gibi onarımları da daha çabuk tamamlanabiliyor.

KONE’nin yeni dijital kanalları ve sistemleri ile hem ekipmanların durumu hem de servis çalışmalarının detayları hakkında istenilen her an bilgi alınabiliyor. Yeni KONE Mobile uygulaması ile de çok daha gelişmiş ve kullanımı kolay raporlar edinilebilir.