KONE ile "Yüksek Konfor"



İlerleyen inşaat teknolojisi, çok yüksek binaların şehirlerde boy göstermesine olanak tanıyor. Bu binaların en önemli ihtiyacı ise bina içi erişim ve ulaşım şeklinde ortaya çıkıyor. 1910 yılında Finlandiya'da kurulan ve dünyada olduğu gibi ülkemizde de asansör pazarının önde gelen isimlerinden biri olan KONE, ufak makine daireli yüksek hızlı asansör modeli Highrise MiniSpace™ ile yüksek binalar için de en ideal asansör çözümünü sunuyor.


Asansör sektöründe yüksek kaliteye sahip teknolojik çözümler sunan KONE, çok katlı yüksek binalar için geliştirdiği Highrise MiniSpace™ asansör modeli ile fark yaratıyor. Highrise MiniSpace™ saniyede 10 metre mesafe kat ediyor, 400 metreye kadar aynı anda 26 yolcu ve 2 tona kadar yük taşıyabiliyor. Model, enerji tüketimi açısından etkin çalışmaya yönelik kaldırma teknolojisi, aydınlatma ve hazırda bekleme çözümleri ile üstün eko-verimlilik sağlıyor. En yeni asansör teknolojisi ve her montaj sonrasında gerçekleştirilen kalite testleri sayesinde sarsıntısız ve sessiz çalışma özelliği mükemmel seyir konforunu beraberinde getiriyor.

Highrise MiniSpace™ asansör modeli, KONE’nin ödüllü dizayn ekibi tarafından yaratılan ilham verici asansör kabin iç düzenleri ile dikkat çekiyor. KONE, model için özel malzemeler ve aydınlatma çözümlerini içeren 6 farklı dizayn teması içerisinde gruplandırılan 52 yeni kabin iç düzeni sunuyor. Ayrıca beş farklı sinyalizasyon serisi seçeneği de bulunuyor. Sektördeki en geniş malzeme ve aksesuar yelpazesi ile kabinde 1000'den fazla seçenek ve bir milyondan fazla kombinasyon oluşturulabiliyor.