KONE’den Asansör Yenileme Kampanyası



1910'da kurulan ve bu yıl 100. yılını kutlayan KONE, konvansiyonel asansörlerin yenilenmesiyle ilgili bir program başlattı. Yeni asansör pazarında olduğu gibi hizmet verdiği 7,000 ünite ile servis konusunda da Türkiye’de lider olan KONE, asansörlere sürdürülebilir bakım hizmeti verilebilmesi amacıyla geliştirdiği Renova 2012 ile her marka asansörü güncel teknolojiyi kullanarak yeniliyor.

Uygun ödeme koşulları ve kredi olanağı da sağlayan KONE, ücretsiz keşif yaparak, keşif sonucuna göre mevcut asansörlerin, motor, kabin, kapı, sinyalizasyon, kumanda panosu vb ünitelerini yeniliyor. Kullanıcılar açısından güvenlik, konfor ve modern tasarım anlamına gelen Renova 2012, bina ve tesis yöneticileri için ise performansın artırılması ve insan akışının kesintisiz biçimde sürdürülmesi anlamını taşıyor.

EN 81–80 SNELL Standardı, sürdürülebilir bakım hizmeti ve garantili, hızlı parça servisi gibi konuları içeren Renova 2012’yi, tüm ülkeye yayılmış KONE ve çözüm ortağı firmaların eğitimli kadrolarıyla gerçekleştirmeyi amaçlıyor. Amaç düğmeye basıldığında yılın yüzde 99,5’inde ve yüzde yüz güvenilirlikle asansörlerin çalışır olması.