Konsept İstanbul'a Yoğun İlgi



Dumankaya İnşaat tarafından hayata geçirilen ve RE/MAX MEGA’nın kiralama ve satın alma işlerini yürüttüğü Konsept İstanbul projesi yoğun ilgi görüyor. İstanbul Anadolu yakasının gelişen semtlerinden Kurtköy’de konumlanan Konsept İstanbul evleri, yatırım amacıyla ev sahibi olmak isteyenlerin de ilgisini çekiyor. Şu ana kadar 520 aile, RE/MAX MEGA hizmetinden yararlanarak farklı projelerde yer alan evlerine kavuştu.

RE/MAX MEGA, Dumankaya İnşaat ile hayata geçirdiği işbirliği sayesinde yatırımcı daire sahiplerinin gayrimenkullerinden gerçek anlamda değer elde etmelerine yardımcı oluyor. Firma, müşterilerine özel talepleri konusunda her türlü kolaylığı sağlıyor ve çok çeşitli seçeneklerle müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutuyor. Geniş müşteri veri bankası ile  gerek kiralık gerekse satış sürecinde uzman bir kuruluş konumunda bulunan RE/MAX MEGA, etkin pazarlama faaliyetleriyle doğru satıcı ve doğru alıcıyı bir araya getiriyor.

RE/MAX MEGA kurucusu Broker Suat Şahin, RE/MAX MEGA’nın sürdürdüğü çalışmalarla gayrimenkul sektörüne yepyeni bir vizyon kazandırdığını belirtiyor:

“RE/MAX MEGA olarak ülkemizin önde gelen inşaat firmalarının projelerinin satış süreçlerini üstleniyoruz. Dumankaya İnşaat gibi kendi alanının lider markalarından biri ile gerçekleştirmiş olduğumuz işbirliği büyük bir başarıyla devam ediyor. Dumankaya İnşaat’ın biten projelerinin ikinci el satış ve kiralama süreçlerini yürütmekteyiz. Bu noktada hedefimiz doğru alıcı ve kiracıları Dumankaya projeleriyle tanıştırarak her iki taraf için de doğru değeri yaratmak. Bu çerçevede sektörümüze çok önemli bir katkı yaptığımıza inanıyorum”.