Körfezli Yatırımcılar Varyap Projelerini İnceledi



Türk-Körfez Gayrimenkul Yatırım ve İşbirliği Kongresi dolayısıyla Körfez ülkelerinden yatırımcılarla bir araya gelen Varyap, hem projelerini tanıttı; hem de inşaat yatırımı yapmayı planlayanlara iş modeli hakkında bilgi verdi.

5-7 Aralık tarihlerinde gerçekleştirilen Türk-Körfez Gayrimenkul Yatırım ve İşbirliği Kongresi’nin ilk oturumuna Varyap CEO’su Erdinç Varlıbaş konuşmacı olarak katıldı. 'Türkiye’de Gayrimenkul Yatırım ve İşbirliği Fırsatları' konulu oturumda Varlıbaş, Türk inşaat sektörünün istikrarlı büyümesini değerlendirdi, kalitesiyle fark yaratan projeler hakkında bilgi verdi. Emlak Konut GYO ile birlikte geliştirdiği hasılat paylaşım modeli konusunda yatırımcıları bilgilendiren Varlıbaş, kamu ve özel sektör arasında sinerji sağlayan bu yapının başarısını örneklerle açıkladı. Varyap imzalı projelerin yatırımcılara sağladığı yüksek kâr oranlarını aktaran Varlıbaş, Varyap Meridian’ın 3 yılda yüzde 250 kâr ettiğini belirtti.

Varyap-Gap İnşaat Ortak Girişimi de 5 Aralık’ta Adile Sultan Sarayı’nda Arap yatırımcılara özel bir gala yemeği verdi. Metropol İstanbul projesi adına düzenlenen yemeğe, Varyap Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Varlıbaş, Çalık Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çalık ve Çalık Holding İnşaat Grup Başkanı Ahmet Taçyıldız katıldı.

6 Aralık Perşembe günü de 250 kişilik heyet Varyap Meridian’ı ziyaret etti.