KÖSTER Yapı Kimyasalları A.Ş.’de Görev Değişikliği



Türkiye'nin yanısıra Japonya, Çin, Hindistan, Amerika, Yunanistan, Hollanda, Finlandiya, İsviçre, Bulgaristan, Mısır gibi 26 ülkede satış ve üretim organizasyonu bulunan KÖSTER Bauchemie AG, Türkiye’deki kuruluşu KÖSTER Yapı Kimyasalları A.Ş. ile yatırımlarına devam ediyor.

Gelişen ve büyüyen organizasyon yapısı ile bu yıl 15. yılını kutlayan KÖSTER Yapı Kimyasalları A.Ş.’de şirketin stratejik hedefleri, sürdürülebilir büyüme ve bölgesel arenadaki gelişme hedeflerini desteklemek doğrultusunda, 5 yıldır İç Anadolu Bölge Müdürlüğü görevini sürdüren Selahattin Özüpek, 1 Eylül 2008 itibariyle Türkiye Satış Müdürlüğü görevine atandı.

Kocaeli-Gebze ilçesinde yer alan modern üretim tesisleri ile Türkiye’de de üretim yapan KÖSTER, İstanbul merkez dahil olmak üzere, Ankara, Antalya, İzmir ve Adana Bölge Müdürlüklerine bağlı 100'ü aşkın bayisi ile sektöre hizmet veriyor. Sistematik şekilde planlanmış ve detaylarına kadar çözülmüş su ve nem yalıtımı ürünleri, dış cephe mantolama sistemleri, filiz ekme ve ankraj harçları, epoksi enjeksiyon reçineleri, poliüretan esaslı çatlak enjeksiyon reçineleri, zemin kaplamaları, beton katkıları, tamir harçları, dilatasyon bantları ve poliüretan – polisülfit mastikler başlıca ürün grupları arasında yer alıyor.