Kristalize Su Yalıtım Malzemesi PENETRON



Eski ve  yeni beton yüzeylere, negatif ve pozitif yönden fırça veya püskürtme makinasıyla uygulanabilen, betonu koruyan ve su geçirimsizliğini sağlayan tek bileşenli kristalize su yalıtım malzemesi PENETRON; kaliteli Portland çimentosu, özel işlem görmüş kuvars kumu ve aktif kimyasalların bileşiminden oluşuyor.

Ürünün, kullanılmadan önce sadece su ile karıştırılması yeterli. PENETRON, beton yüzeylere uygulandığında kireç ve su molekülleriyle aktive olarak kristalize yapı oluşturuyor ve böylelikle kapiler boşlukları doldurarak, hava geçişine müsaade ediyor; ancak su geçişini (basınç altında dahi) önlüyor. PENETRON, betonu deniz suyu, atık su, yer altı suları ve daha birçok kimyasal çözeltiye karşı koruyor. Zehirli  madde ve VOC (değişken organik madde) içermeyen PENETRON; çevreye zararlı değil ve içme suyu depolarında kullanım için de onaylı (NSF 61).

Kullanım alanları: Su ve atık su depoları, betonarme su kanalları, inşaat derzleri, yüzme havuzları, temel ve perde betonları, baraj, tünel, metrolar, iskele ve rıhtım vb. gibi deniz suyuna maruz yapılar, balkon, teras ve zemin beton döşemeleri.

@referanskodu:16.02.2015@