Küçük Vinçlerle Büyük İşler



1880 yılından bu yana dünyanın belli başlı saygın firmalarının Türkiye temsilcisi olan Hamamcıoğlu Müesseseleri T. T. A.Ş. inşaat ve yapı sektörünün ihtiyaçlarını göz önüne alarak MAEDA Vinç’leri de ürün gamına kattı.

MAEDA Vinç, 60 cm’ye kadar küçülebilen eniyle dar alanlarda rahatça çalışabilen, ayakları açıldığında örümcek gibi yere tutunabilen, 3850 kiloya kadar ağırlık kaldırabilen ve 17 metre yüksekliğe ulaşabilen, dizel ve elektrikli çalışabilme özelliği ile oldukça ekonomik ve verimli bir araç. Uzanamadığınız noktalarda ya da iş veya istifleme makinalarının giremediği, girmesinin yasak olduğu çalışma alanlarında MAEDA Vinç ile çalışmak çok kolay.

Standart bir kapıdan bile geçebilecek kadar küçük olan MAEDA Vinç, kullanım kolaylığını uzaktan kumanda ile de pekiştirmekte. MAEDA Vinç, büyük vinçlerin giremediği ya da ulaşamadığı noktalarda 360 derece kule dönüşlü teleskopik kolu ile her zaman çalışmaya hazır. Bu nedenle, özellikle restorasyon ve yapı sektöründe işin en iyi ve hızlı şekilde yapılmasını sağlamaya aday.

MAEDA Vinç'in Avantajları

- Nakliye kolaylığı,
- Çok küçük ebatları,
- 360 derece kule dönüşü,
- Uzun çalışma ömrü,
- Minimum işletme gideri,
- Tehlikeli işlerde uzaktan kumanda kontrolü,
- Hem dizel hem elektrikli çalışabilme,
- Çalışma ağırlığının 2.5 katı taşıma kapasitesi,
- Her işe uygun model ve kapasite seçeneği,
- 7/24 Türkiye’nin her noktasına hızlı servis,
- Düşük maliyetli yedek parça bulunabilirliği.