Kulak İnşaat, İstanbul’a Büyükçekmece’den Girdi!



45 milyon dolar yatırım değerine sahip Valle Lacus Büyükçekmece’de konumlanıyor. Kulak İnşaat’ın İstanbul iştiraki KLK Gayrimenkul Geliştirme tarafından hayat bulan projede 44 villa yer alıyor. 24 ay sonra teslim edilmesi planlanan projede 800 metrekarelik tripleks villalar 2 dönüm bahçeleriyle dikkat çekiyor. Projede yaşamın bedeli 1,5 milyon dolardan başlayıp, 1 milyon 800 bin dolar kadar yükseliyor.

KLK Gayrimenkul Geliştirme Yönetim Kurulu Başkanı Tarkan Kulak, İstanbul’daki ilk projelerini geliştirmeden önce araştırma yaptıklarını ve yapılan araştırmalara göre Büyükçekmece bölgesinin prim yapacağı sonucuna vardıklarını söyledi. Valle Lacus’u kendi arsaların üzerinde inşa ettiklerini belirten Kulak, “İkitelli projemizi kat karşılığı modeliyle yapacağız. Bu projede 1+1, 2+1 ve 3+1 konutlar olacak. Çamlıca projesinde ise arsanın bir kısmı bizim, bir kısmı ise kat karşılığı olacak” dedi. Villaları son tüketicinin isteklerine göre tasarladıklarını belirten Kulak, 12 villa için ön talep aldıklarını dile getirdi. Tarkan, lansman dönemine özel olarak 1 milyon 300 bin dolardan satış yapacaklarını belirtti.

Valle Lacus kapsamında hava kaynaklı elektrikle çalışan ısı pompaları sayesinde ısınma ve soğutma maliyetlerinin minimum seviyelere düşürüldüğü, özel biyolojik arıtma sistemleri sayesinde gri sulardan geri dönüşüm sağlanıyor. Sosyal tesis alanında açık ve kapalı yüzme havuzu, fitness alanları, sauna ve buhar odaları, teraslı restoran ve çocuk oyun alanları yer alıyor.