Duravit Paiova Serisi ile Ahşabın Çekiciliği Banyolarda



Estetik tasarımı ve her büyüklükteki banyoların gereksinimlerine yanıt veren zengin ürün gamına sahip Duravit’ten bir yenilik daha: Ahşap Panelli Duravit Köşe Küveti, Paiova. Banyoda yaşamın felsefesini değiştirmeye aday hidromasaj sistemine sahip, ahşap panelli köşe küvet ve duş teknesinden oluşan Paiova banyo serisi ile köşe küvet banyo keyfine yeni bir halka ekleniyor.

Paiova’da kırmızı, yeşil, mavi ve sarı renkler yayan iç spot lambaları, küvetin ahşap panellerinde zeytin, amerikan cevizi, koyu kahverengi Macassar dekor alternatifleriyle destekleniyor.

Banyo keyfinin her bakımdan dört dörtlük olması için düşünülen, şarap kadehi ve mum konabilecek geniş kenarlar ve iki kişinin rahatlıkla kullanabileceği geniş köşe küvetinin yanında yer alan 3 farklı ölçüye sahip platform ile de küvete giriş ve çıkışta kolaylık sağlanıyor. Duravit Paiova serisi içinde küvetle uyumlu ve serinin şıklığını tamamlayan, kullanıcının banyo sırasındaki keyfini bütünleyen, yan aksesuarların rahat kullanımına hizmet eden portatif raflı, tekerlekli bir dolap yer alıyor.

Baş kısmı 140 cm, ayak kısmı 68 cm, uzunluğu 180 cm olan (140x68x180 cm) Paiova köşe küvetler, geniş olma özelliğiyle de ailenin küçük bireylerine banyo partisi yapma imkanı sunuyor.

Daha küçük banyolar için 130x62x170 cm boyutunda alternatifi bulunan Paiova ahşap panelli banyo serisinin bir diğer üyesi olan duş teknesi de, 140 cm genişliğiyle banyoda hareket özgürlüğü arayanlar için düşünülerek tasarlandı.