Kusursuz Çizimler Hassas Baskı İster



Topografya planları, mimari çizimler veya ölçekli bölge incelemeleri üzerinde çalışan mimar ve mühendisler için tasarlanan Epson SC-T5405, çizimleri sıfır hata ile sunmaya yardımcı oluyor. Poster ve afişlerden, iç mekân veya dış mekân ozalit baskılara kadar tüm çalışmaları SureColor SC-T5405 Serisi yazıcı ile hayata geçirmek mümkün. 700 ml ve 350 ml mürekkep kartuşları sayesinde SC-T5405, yüksek hassasiyetli CAD, teknik çizimler ve GIS dahil olmak üzere geniş bir uygulama yelpazesinde baskı alabilme imkânı sunuyor.

En üst seviye üretkenlik için geliştirildi
İki yıllık standart garantiye sahip PrecisionCore TFP piezo baskı kafası, UltraChrome XD2 mürekkep ile güneş ışığına ve suya dayanıklı, sağlam çıktılar veriyor. Bu durum diğer kartuş boyutu (110 ml) ile birleştiği zaman farklı baskı taleplerine de karşılık vermeyi sağlıyor. Sadece Epson’a özgü Nozül Doğrulama Teknolojisi (NVT) herhangi bir tıkanıklığa karşı sürekli izleme yaparak yanlış baskıları engelliyor. Ayrıca, Tüm SureColor modellerinde olduğu gibi SC-T5405 de hızlı görüntü işleme için 1 GB RAM ile donatıldı. 

Geniş bağlantı seçenekleriyle kolay kullanım
SC-T5405, son derece sezgisel olan 4,3 inç dokunmatik bir ekran ile kullanıcıların bilgisayarlardan, tabletlerden ve akıllı telefonlardan kablosuz olarak baskı yapmasına olanak veriyor. Ayrıca kullanıcılar, belgeleri başka bir Epson yazıcı veya tarayıcıya bağlanarak (USB aracılığıyla) büyütebiliyor.

SC-T5405’in benzersiz Nozül Doğrulama Teknolojisi (NVT) baskı hatalarını önlemeye yardım ediyor. Aynı zamanda toz önleme teknolojisi içeriyor. İster sık ister seyrek kullanımda Epson SC-T5405, her zaman en kaliteli baskıyı alacak şekilde geliştirildi.

Temel Özellikler

- Üretimde esneklik: 110 ml/350 ml/700 ml mürekkep kartuşları

- POP Taslak Modu: A1 boy posterleri 22 saniye gibi kısa bir sürede basın

- Göze hoş gelen tasarım: Ayaklı tasarımıyla birçok ortama sorunsuz bir şekilde uyar

- Kullanım kolaylığı - kablosuz yazdırma: Masaüstünden veya mobil cihazdan

- İç rahatlığı: Benzersiz Nozül Doğrulama Teknolojisi (NVT) baskı hatalarını önlemeye yardımcı olur