Kusursuz Otoparklar CERMIX ile Hayat Buluyor



İnşaat sektörünün gereksinimlerini karşılamada köklü tecrübeye sahip; yenilikçi ürünleri ile de sektöre yeni bir soluk kazandıran CERMIX , dayanıklı ve mükemmel otopark sistemlerini pazara sundu.

Koramic Yapı Kimyasalları, epoksi ve poliüretan esaslı zemin ürünleri ile endüstriyel zemin kaplama pazarında iddialı bir başlangıç yaptı. İnşaat sektörüne mükemmel çözümler yaratan Koramic Yapı Kimyasalları; yeni markası CERMIX ile dayanıklı ve dekoratif Otopark Sistemlerinde farklılığını ortaya koyuyor. 

Döşeme betonu üzerine uygulanan Epoksi Esaslı Astar, Kuvars, Epoksi Esaslı Kaplama ve Son Kat Boyalar’dan oluşan ürünler sayesinde mükemmel görünümlü otoparklar gün yüzüne çıkıyor. CERMIX ürünleri ile betona yapışma mukavemeti yüksek, çizilmeyen, hijyenik, kolay temizlenen, kimyasallara dayanıklı alanlar ve otoparklar yaratılıyor.

CERMIX zemin kaplamaları ürünleri, farklı kombinasyonlarla bir arada kullanılabilme özelliği ile farklı ihtiyaçlara cevap verebiliyor. Epoksi Esaslı Astar Malzemesi: CERMIPRIME EP, Epoksi Esaslı Arakat Malzemesi: CERMIFLOOR EP 1C, Epoksi Esaslı Son Kat Malzemeleri: CERMICOAT EP ya da CERMICOAT EP TIXO;  dayanıklı ve mükemmel bir otopark için CERMIX ‘in sunduğu çözüm seti.

CERMIX, 3 ana ürün grubunda toplam 58 farklı ürünle pazarda gücünü gösteriyor. CERMIX ürünleri, 110 yılı aşkın tecrübesi bulunan Koramic Yapı Kimyasalları’nın bilgi birikimi ve Türk girişimcisinin üretim kabiliyeti ile hayat buluyor.