Lamine Parkede 2010 Modası: Blue Jean Parke



Ürün: Metal Bronzo

Parke sektörünün uluslararası markası Berti'nin 2010 koleksiyonunda yer alan blue jean dokulu lamine parkeler yaşadıkları mekânda, genç ve mordern bir tarz yaratmak isteyenler için cazip seçenekler sunuyor.

Parke sektöründe sık rastlanmayan sıradışı ürünleri ve çok sayıda alternatifi ile beğeni kazanan Berti Studio, Avantgarde ve Vintage adlı 2 seriden oluşuyor.

Alışılageldik çizgilerden farklı alternatifler sunan Avantgarde serisi, yaşamınıza en uygun trendi yakalamınıza yardımcı oluyor. Seride yer alan ürünlerle zemini komple metal ışıltılarla kaplayabilir, deri, jean ve diğer tekstil dokularıyla spor mekânlar yaratabilir veya bakır rengi meşe ile sıradışı bir dağ evi ortamı oluşturabilirsiniz.

Ürün: Denim Blue

Meşe ağacına, özel tekniklerle renk ve desen verilerek modern ve farklı bir görünüm kazandırılan ürünlerde, alt taşıyıcı malzeme olarak yine 4mm meşe kullanılarak maksimum mukavemet ve stabillik sağlanmış. Bu donanıma sahip parkeler, yatak odalarında, banyo ve mutfaklarda da şık mekânlar yaratmak için ideal.

Avangarde serisiyle yenilikte çığır açan Berti geçmişi de unutmadığını Vintage serisiyle ispatlıyor. Dünü temsil eden, masalsı tasarımlar Berti kalitesiyle yeniden vücut bularak Vintage serisini oluşturuyor. Eskitilmiş hissini; çatlatılmış, kurtlu-çivili sandık dokulu ürünlerle veren Vintage serisiyle yaşadığınız mekânları geçmişten bugüne taşımanız mümkün.

Berti markasının tüm serilerini görebileceğiniz Levent Parquethouse teşhir mağazasında ayrıca, Alman Boxler, İspanyol Galparke gibi dünyanın önde gelen markalarının ürünlerini de bulabilirsiniz. Hizmet verdiği uluslararası markaların Türkiye’deki tek yetkili satıcısı olan firmada; 40cm en, 13m tek boy lamine parkeden, 24 ayar altın kaplamalı masif parkeye kadar butik ürünleri de bulmak mümkün.