Legrand, Türkiye Otokros Yarışlarında



Antalya Motorsporları Kulübü'nün (AMK) organize ettiği Otokros yarışları, 12-13 Kasım'da Antalya'daki WRC Seyirci Etabında düzenlendi. Legrand’ın sponsor olduğu pilot Engin Kap ve pilot Burak Türkkan’ın da yer aldığı yarışlar, Antalya’da yapılacak Türkiye Ralli Şampiyonası Yarışması öncesinde bir antreman niteliğindeydi.

Legrand’ın sponsorluğunda Antalya Mahalli Otokros Yarışı Kategori 5’te yarışan pilot Engin Kap 3.'lük kupasını alırken pilot Burak Türkkan 4. oldu. Antalya Ulusal Otokros yarışması Kategori 5'te de Engin Kap 3.’lük ve Burak Türkkan 4’lük derecelerini aldılar. Bu yarış aynı zamanda Türkiye Historic Ralli Şampiyonasına da puan veriyordu. Historic Genel Klasmanında ve Historic'in bir alt kategorisi olan Super Historic kategorisinde Burak Türkkan birinciliği, Engin Kap ise ikinciliği alarak zirveyi paylaştılar.

Legrand Racing Team, Parkur Historic garajından, bu hafta sonuyla birlikte toplam 10 kupa ile geri dönerken Türkiye Historic Ralli Sampiyonasi için de onemli puanlar almis oldular.