Lenovo ThinkPad w700ds ile Üst Düzey Görsellik



Dünyanın en büyük bilgisayar üreticilerinden Lenovo'nun profesyoneller için tasarladığı ve sektörde bir ilk olan Pantone® renk kalibratörü özelliğine sahip ThinkPad w700ds, mühendislere ve tasarımcılara eşsiz bir grafik deneyimi sunuyor.

ThinkPad w700ds, yüksek performansıyla profesyonellere, dijital fotoğrafçılıkta ihtiyaç duyulan üst düzey görsel deneyimi yaşatıyor. Pantone® renk kalibratörü özelliğini ilk defa bünyesinde barındıran ürün, ek bir donanıma gerek olmadan mobil iş istasyonunuzu ve tüm bilgilerinizi yanınızda taşımanızı sağlıyor.

Çift ekran özelliğine sahip üründe, ikinci ekran dikiz aynası gibi 30 dereceye kadar eğilebiliyor. ThinkPad w700ds, Intel® Core™2 Duo, Intel® Core™2 Duo Extreme ve Intel® Core™2 Duo Quad Core Extreme gibi yüksek performanslı işlemci desteği sunuyor. Entegre palm-rest digitizer ve renk kalibratörüyle kullanıcılarına sunduğu yenilikleri bir üst seviyeye taşıyan ürün, işletmeler için gerekli iş istasyonu performansını taşınabilir hale getiriyor. Kalibratör, net görüntülü 2D veya 3D tasarımlar ile benzer formatları kolaylıkla çevirebiliyor. 



Teknik özellikler

128x80mm Wacom® digitizer
1920 x1200 çözünürlüğe sahip çift ekran (17 inç ve 10,6 inç)
Geniş bir renk serisi (72% Adobe® RGB)
Yüksek parlarlık (400nit)
NVIDIA® Quadro® FX MXM temelli grafik çözümü

Lenovo hakkında

Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY), kendini, sıradışı mühendislik ürünleri tasarlamaya adamıştır. Gelişmekte olan pazarlara yatırım yapmaya odaklanan Lenovo’nun iş modeli, inovasyon, operasyonel verimlilik ve müşteri memnuniyeti üzerine inşa edilmiştir. Şirket, IBM’in Kişisel Bilgisayar Bölümü’nü satın almasının ardından daha da gelişerek; yüksek kaliteli, güvenilir, sağlam, kullanımı kolay teknoloji ürünleri üretmekte, pazarlamakta ve dünya çapında hizmet sunmaktadır. Lenovo’nun ana araştırma merkezleri Japonya Yamato, Çin Pekin, Şangay ve Shenzhen ile Kuzey Carolina Raleigh’de bulunmaktadır.