Levent Loft Bu Kez 'Bahçe'yle Gündemde



İstanbul ’da loft konseptiyle inşa edilen dönüşüm projesi ’Levent Loft’un devamı olan 'Levent Loft Bahçe' satışa sunuldu. Eski fabrika ve depo binalarının yaşam mekanına dönüşüm projesi olan 'loft' konseptinin Türkiye’deki ilk ve tek örneği olan Levent Loft projesi Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. ve Yıldız Holding bünyesindeki Sağlam İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Projenin mimari konsepti ve detay projesi ise Tabanlıoğlu Mimarlık tarafından gerçekleştiriliyor.

82 adet loft daireden oluşan Levent Loft Bahçe’nin 2009 Eylül ayında teslim edilmesi hedefleniyor. Tasarımın bir parçası olarak saklanmadan bırakılan tesisat, kolon ve kirişleri, brüt beton tavanı ile geleneksel loft yerleşim planında tasarlanan proje, yükselerek kazandığı manzaradan yararlanmak üzere tabandan tavana uzanan tek parça geniş camlarla, katlar arasında yer alan iç bahçeleriyle yeni bir yaşam tarzı sunuyor. Yüksek tavanlar, kesintisiz alanlar, mümkün olduğu kadar az kullanılan duvarlarla, ana yapı altyapının gizlenmediği uygulamada özenli bitişler konutlara farklı bir tarz kazandırıyor. 23 kat yükselen yapı, Boğaz ve kentin panoramik görüntüsünü kapsayan geniş bir İstanbul manzarasına sahip. Çeşitli büyüklük ve tiplerde loft konutlardan oluşan blokta, bireysel olarak değerlendirilebilecek bahçeler ile açık hava mekanları oluşturuluyor.

Levent Loft Bahçe’de, büyüklükleri 100 metrekare ile 210 metrekare arasında 16 farklı seçenek bulunuyor. Fiyatları 510 bin dolardan başlayan loftlara sahip olabilmek için Garanti Bankası ve Finansbank’dan 20 yıl vadeye kadar YTL, USD ve Euro olarak döviz kredisi almak da mümkün.  Levent Loft Bahçe’de her daire için ayrılmış kapalı otopark ve depo alanı, çok amaçlı kullanıma uygun salon ve toplantı odaları, Lounge&Bar ve Concierge, 24 saat hizmet veren resepsiyon, 700 metrekarelik SPA & Fitness ve yazın yarı açılabilen kapalı havuz, güneşlenme terası ve bar bulunuyor. SPA alanı Türk Hamamı, sauna, steam, masaj ve personal training odalarından oluşuyor.