LG'den Ödüllü Klima ArtCool Stylist V



LG Electronics, 2014 iF Tasarım ödüllü yeni ArtCool Stylist Inverter V’yi duyurdu. 2001 yılında ortaya çıkan ArtCool serisinin en son üyesi olan ArtCool Stylist Inverter V, üç kanallı 'Soft Airflow' özelliğine sahip ve LED aydınlatmalı. Ürün, LG’nin ileri Inverter teknolojisi sayesinde çok yüksek miktarda enerji tasarrufu sağlayarak, neredeyse tamamen sessiz çalışabiliyor.

Her dekorla uyumlu; ödüllü tasarım

LG ArtCool Stylist, zamanın ötesindeki tasarımıyla ev klimaları için üst standartları belirleme iddiasını taşıyor. Evin dekoruyla uyum sağlaması için özel bir çaba gerektirmeden, modern, klasik ve minimalist çizgilere sorunsuz bir şekilde eşlik ediyor. Sadece 121 mm’lik derinliğiyle bir önceki seriden 25 mm daha ince bir tasarımla karşımıza çıkıyor. Her zevke göre renkleri ayarlanabilir LED ışıkları sayesinde hangi menüde çalıştığını size ayrıca bildiriyor.

Soft Airflow teknolojisi ile en doğal havalandırma

LG’nin inovatif ev klima sistemi yumuşak bir hava akışıyla aynı anda üç farklı yönde havalandırma yapabiliyor. Üç yönlü Soft Airflow özelliği sayesinde yerden ve diğer taraflardan verilen hava akışıyla diğer klimalara oranla oldukça doğal ve rahatlatıcı bir havalandırma sağlanabiliyor. LG’nin ileri Inverter teknolojisi ise ArtCool Stylist’in 19dB’lik inanılmaz derecede sessiz çalışmasını sağlıyor. Alışılmışın dışında oldukça yüksek enerji tasarrufu sağlıyor.

Kullanıcılara daha fazla rahatlık sağlamak için, ArtCool Stylist 3.4 inch’lik dokunmatik ekranlı uzaktan kumandasıyla da kontrol edilebilirken; LED ışıklarının parlaklığı ve renkleri de değiştirilebiliyor.