Lithos Design'dan Domino Koleksiyonu



kibrID Material temsilciliğindeki İtalyan doğal taş markası Lithos Design, araştırmalar ve yoğun çalışmaları sonucunda doğal taş işleme sektöründe yeni bir dekoratif trend başlattı. İsmini İtalyaca kabartma kelimesinden alan Domino serisinin Rilievo koleksiyonu heykel sanatından esinlenilerek ortaya çıkmıştır. Firma yeni logosuyla alışılagelmiş üretim methodlarında köklü değişimler yaparak orta ve yüksek ölçekli pazarlara şık ve benzeri görülmemiş ürünler sunmayı amaçlamıştır.

Doğal taş üzerindeki kabartmalar; detaylı bir çalışmanın sonucunda titizlikle oyuluyor ve yüzeyde oluşan geometrik şekiller soft dokunuşlarla şekilleniyor. Malzeme ve şekil arasındaki denge sayesinde yüzeydeki estetik doku güçlü etkisinin yanı sıra, ince ve soft bir görünüm kazanıyor. Teknik olarak karmaşık olan dokular ağırlık olarak daha hafif ve dinamik hale geliyor.

Koleksiyonun tüm modelleri şık, hafif ve tasarımlara uyarlaması oldukça kolaydır. Büyük ölçekli projeler için hızlı bir şekilde işlenip üretilmesi, maliyetinin daha düşük olması ve hızlı teslim opsiyonları ile koleksiyon mimar ve tasarımcıların beğenisine sunuldu.