Loda, Yenilenen Mağazacılık Vizyonuyla Bursa’da



Trendlere ve teknolojiye uyumlu hale getirdiği 3 katlı, 1.7000 metrekarelik mağazasının açılışını gerçekleştirecek olan Loda, daha iyi bir alışveriş deneyimi için yüksek standartları daha fazla ürün çeşitliliğiyle bir araya getiriyor.

Mobilya sektörünün majör markalarından Loda Mobilya, benimsediği özgün ve eklektik tasarım anlayışıyla sektörün başkenti olarak kabul edilen Bursa’da büyümeye devam ediyor. Güçlü bir ekosistem yaratma amacıyla hareket eden Loda Mobilya, Bursa’da imza attığı yeni yatırımıyla birbirinden şık tasarımları kullanıcıların beğenisine sunmaya hazırlanıyor.

Reklam Goruntulenme Bolumu

Farklılaşan ihtiyaçlar ve trendleri takip ederek Loda tasarımlarını ulusal ve uluslararası arenada tüketicilerle buluşturmayı hedeflediklerini dile getiren Loda Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Davut Karaçak; “Türkiye’nin çeşitli yerlerinde ve yurtdışındaki mağazalarımızla hizmet vermeye devam ediyoruz. Bunların başında mobilyanın can damarı ve ana hattı olarak konumlandırılan Bursa lokasyonu geliyor. Stratejik öneminin yanı sıra Bursa’daki talep artışı ve yoğun ilgi, tasarımlarımızı daha geniş yelpazede sunabilmemiz için bizi yeni adımlar atmaya teşvik etti. Bursa, Türk mobilya sektörünün dünyaya açılan penceresi konumunda bir şehir. Ayrıca üretim ve sağladığı istihdam ile de yerli ve yabancı markaların gözde kenti olmayı başarmıştır. Böylesi önemli bir konumda tasarımlarımızdan söz ettirmek son derece gurur verici. Loda Mobilya Bursa mağazamızda misyon ve vizyonumuz doğrultusunda güçlü bir işbirliği ile tüketicilerimize daha iyi hizmet vermeyi planlıyoruz” dedi.

Soho Yatak Odası

Stratejilerini değişen müşteri beklentilerine göre şekillendirdiklerini ifade eden Loda Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Davut Karaçak; “Titiz bir çalışma yürüterek kurguladığımız üretim ve dağıtım sürecinin tüm aşamalarını önemsiyoruz. Beklentilerin oldukça yüksek olduğu Bursa’da da tüketicilerden aldığımız geri dönüşler doğrultusunda attığımız adımın gerekli olduğunu düşünüyorum. Ayrıca farklı müşteri profillerini de tek çatı altında toplayabilmek adına bu yatırımın bölgeye önemli bir hareketlilik katacağına inanıyorum.

Dalı Koltuk

Sektördeki uzun soluklu deneyimimiz sonucunda öğrendiğim en önemli şeylerden biri de her zaman bahsettiğim gibi; artık tüketicinin mobilyadan beklentisinin yalnızca mobilyanın fonksiyonları üzerine olmadığı aslında mobilyayı kendisini ifade edebileceği bir araç olarak gördüğüdür. Bu anlamda Loda Mobilya olarak, modern çizgilerden oluşan tasarımlarımızla bahsettiğimiz prensipler doğrultusunda dün olduğu gibi bugün de çalışmaya ve ilerlemeye devam edeceğiz” dedi.