Logic ile Yüksek Enerji Verimliliği



İngiltere merkezli ısıtma sistemleri üreticisi ISG’nin Türkiye’deki iştiraki olarak faaliyet gösteren Termo Teknik; mutfakta, iki ayrı banyoda ve ısıtmada aynı anda yeterli sıcak su sağlayabilen, yüksek performaslı, tasarruflu, az yer kaplayan yoğuşmalı kombi ‘Logic’i Türkiye’ye getirdi.

Termo Teknik Genel Müdürü Cem Nazif Yalçın, İngiltere’de üretilen ve tercih edilen Logic’in yüksek enerji verimliliğine sahip sınıfının en küçük boyutlu kombisi olduğunu belirterek, “Logic, yüzde 107,5 enerji verimliliğine ve 70 santim boya sahip olmasına rağmen olağanüstü bir verimliliğe sahip. Hatayı sıfıra yakın bir düzeye indiren 6 Sigma Yönetim Sistemi ile üretilen yeni kombimiz Türk tüketicisine en az sarfiyat ile konutun tüm noktalarına ulaşan sıcak su ve ısınma konforunu sağlayacaktır” dedi.

Logic özellikle çift banyolu, geniş konutlarda önemli avantaj sağlıyor. Bir konutta ayrı banyolarda aynı anda iki kişinin yıkanmasını sağlayabilecek miktarda sıcak su sağlayabilen Logic, ayrıca oldukça küçük bir hacme sahip.

Logic’in; sessiz ve patlamasız çalışma, düşük su debisi ve düşük gaz basıncına uyumluluk, montaj ve servis kolaylığı, 11 farklı emniyet önlemi gibi özellikleri bulunuyor.

Kompakt boyutları ve hafif malzemesi ile sadece 33 kilogram ağırlığında olan Logic’in emniyet özelliklerinin bazıları ise şu şekilde sıralanıyor: