Lüksün Outleti Didim Marina'da



Ünlü İtalyan markaları Emporio Armani ve Gucci’nin sezon sonu ürünlerinin satılacağı ‘ilk outlet’ mağazası Didim D-Marin Outlet adıyla nisanda açılacak.

Doğuş Grubu’nun Didim Marina’da bulunan alışveriş merkezi içinde açılacak olan mağazada Emporio Armani ve Gucci markalarının outlet ürünleri ilk kez satışa sunulurken ünlü kaşmir markası Lora Piana, Juliett Dunn, Ambre Babzoe, Catelac ve Fransız mayo markası Eres de denizden gelecek ‘zengin turistler’ için alternatif olacak.

180 metrekare olarak tasarlanan mağazada Armani ve Gucci’nin ürünleri yüzde 50 indirimli sezon sonu fiyatlarına yüzde 20’ye varan indirim yapılarak satılırken, mağaza nisandan itibaren hizmet vermeye başlayacak.

İtalyan markaları Emporio Armani ve Gucci’nin dünyada outlet mağazacılık konsepti olmadığı için Türkiye’de ürünlerin satılacağı mağazaya da Didim D-Marin Outlet adı verilecek. Mağazaya yatlarıyla marinaya gelen yabancı turistlerin yanı sıra Didim’de tatil yapan Türklerin de akın etmesi bekleniyor. Çünkü Doğuş Grubu’nun perakende sektöründe faaliyet gösteren şirketi Arena Giyim’in Bodrum Marina’da açtığı Armani ve In-Formal mağazası yaz döneminde kadınların neredeyse satışları patlattığı yerler olarak nitelendiriliyor.

Bodrum’da özellikle otellerin detoks merkezleri ve SPA’lara yaptığı yatırımla birlikte buralara gelen üst gelir grubundaki kadın tüketicilerin 1 hafta-10 günlük kamp döneminin ardından hem Armani hem de In-Formal mağazasında kendilerine ödül olarak yaptıkları alışverişlerle ‘satışları patlattıkları’ belirtiliyor.

Ayrıca Didim Marina’nın mega yat kapasitesi sayesinde cruiselarla gelecek üst gelir grubundaki turistlerin de cazibe merkezi olacağı düşünülüyor. Outlet mağazada İstanbul’daki Emporio Armani mağazasının benzeri olarak bir de cafe bulunacak. Marina’da CarrefourSA, Gant, Murphy&Me, North Sails ve Boom Cafe de yer alacak.