Mağazaları için 3 Ayda 27 Milyon TL'lik Yatırım Yaptı



Alfemo, Türkiye'de açtığı mağazalara hızla yenilerini ekleyerek 2015 yılında başlattığı mağazalaşma atağını sürdürüyor. Alfemo, çok sayıda ürünü aynı çatı altında buluşturan konsept mağaza zincirini hızla genişletiyor. Şirket, son 3 ayda Türkiye'nin farklı şehirlerinde 27 milyon TL yatırım yatırım yaparak toplam 22 bin metrekarelik Alfemo Concept mağazası açtı. Alfemo'nun, Yalova, Salihli, Malatya, Eskişehir, Bodrum, Ankara, Kuşadası ve Trabzon'daki yeni bayileri hizmet vermeye başladı. Şirketin, çocuk ve genç odası markası Kids&Teens'in Türkiye genelindeki mağazalarına da yenileri eklendi. Çorlu, Kuşadası, Ankara ve İstanbul'da açılan yeni Kids&Teens mağazaları gençlere ve çocuklara farklı renklerde mobilya seçenekleri sunmaya başladı.

"Yakın hedefimiz kesintisiz ilerleme"

Alfemo Genel Müdürü Ramazan Davulcuoğlu, sahip oldukları 20 yıllık tecrübe ile mobilya sektöründe tasarım mobilyanın ve yeniliklerin öncüsü olmayı başardıklarını belirterek, perakende mağazacılığına dünya standartlarında yeni bir soluk getirdiklerini ifade etti. Davulcuoğlu, şunları kaydetti:

"Alfemo olarak yenilik ve yatırım odaklı yaklaşımımızı sürdürüyoruz. Bayileşme için son 3 ayda 27 milyon TL'lik yatırım yaptık. Mağazalaşmayı da aynı hızla devam ettirmeyi hedefliyoruz. Yakın hedefimizde yıl sonuna kadar gelen yoğun bayilik taleplerini akıllı ve hızlı bir şekilde değerlendirerek mevcut mağaza sayımızı artırmak için kesintisiz ilerlemek var".