Makel'den "7. Uluslararası Genç Mimarlar Buluşması"na Özel Sunum



Yenilikçi ürünleri ile sektör trendlerini yakından takip eden Makel, konsept ürünlerini genç ve dinamik mimarlar ile Antalya’da paylaşmaya hazırlanıyor.

Mimarlar Odası Antalya Şubesi tarafından 18–20 Mayıs 2012 tarihleri arasında düzenlenecek olan 7. Uluslararası Genç Mimarlar Buluşması sponsorlarından  Makel, etkinlik çerçevesinde mimari projelere özgü konsept ürünlerinin sunumunu yapacak.

Genç mimarları bir araya getirmek, mimarlıkla ilgili her türlü konuda genç fikirlerden yararlanmak ve en önemlisi genç mimarların üniversiteden sonraki eğitimlerine katkıda bulunmak amacıyla, "Mimaride Dinamizm" başlığı altında düzenlenen 7'inci buluşmaya, yurtiçi ve yurtdışından birçok genç mimarın katılması bekleniyor.

Buluşma programı ve ayrıntılı bilgi için tıklayınız.


Makel Hakkında

1977 yılında elektrik malzemeleri sektöründe faaliyetine başlayan Makel Şirketler Grubu, 1987 yılından itibaren elektrik anahtar ve prizleri ile başladığı yolculukta bugün grup priz, devre kesici, sigorta kutuları, sayaç ve reaktif güç kontrol rölesi ürünlerini yelpazesine eklemiş ve kalitesine güvenerek ürünlerini Makel markası ile yurtiçi ve yurtdışı pazarlarda tüketicilerin kullanımına sunmaktadır.

MAKEL Üretim Tesisleri, İstanbul B.Çekmece'de 45,000 m2 alan üzerinde faaliyet göstermekte, günümüzün en ileri otomasyon makineleri ve teknolojilerini kullanarak, üretimini gerçekleştirmektedir. MAKEL, alanında Türkiye`nin en modern ve teknolojisi ile donatılmış kalite laboratuarı ile yurtiçi ve yurtdışı standartların üzerinde bir kalite anlayışı ile çalışmaktadır.

TSE, Almanya'da VDE, Gohst, Kema Keur, Tuv gibi bir çok ürün kalite sertifikalarının yanı sıra sağlığa ve çevreye saygılı ürünü gösteren CE işaretini taşıyan ürünler üreten MAKEL, TSE ve DQS tarafından onaylanan ISO 9001:2008 kalite sistem belgesine de sahiptir. Nitelikli insan gücüne yaptığı yatırımlar, çalışanlarına sağladığı sosyal imkânlar ve çalışanlarının kendilerini sürekli geliştirmeleri için eğitimlerine verdiği destekle MAKEL, başarıya ulaşmak için en önemli etkenin insan olduğunun bilincindedir.