Nurus Levent Açıldı



Nurus, hem çalışma mekanlarında hem de günlük yaşamda insanı çevreleyen mobilya ve aksesuarları bir araya getirdiği Levent'teki 3000 metrekarelik yeni mağazasının kapılarını açtı. Bugüne kadar tasarımlarıyla birçok uluslararası ödül kazanan Nurus, Levent'teki yeni mağazasında mekanların ve kişilerin kimliklerini belirginleştiren, tarzlarını tamamlayan ürünler sunuyor.

Nurus Levent'te, özellikle iş dünyasına yönelik hazırlanan Nurus mobilyalarının yanısıra, dünyaca ünlü markaların çok özel aksesuarları da bulunuyor. Dünyaca ünlü markaların ürünlerinden seçilen aksesuarlar, Nurus ürünleri ile aynı çatı altında, Nurus Elements etiketiyle, tasarım meraklılarını bekliyor.

Yepyeni bir yaşam tarzı için, Nurus Elements
Nurus Elements, Nurus'un, son 7 yıllık süreçte, kişinin kendisini ve yaşam tarzını ifade eden ürünleri ile vardığı noktada geliştirdiği, tarzları tamamlayan, kişiyi merkeze koyan aksesuarlardan seçerek sunduğu bir oluşum. Nurus Elements, dinamik, hayattan zevk almasını bilen, yeniliklere açık bir karışımı ifade ediyor. Nurus Elements, sadece çalışma ortamlarını değil, kurumsal veya bireysel kimlikleri belirginleştiren, tarzları yansıtan aksesuarlarıyla, ünlü markaları meraklıları ile buluşturuyor. Mandarina Duck, Danese Milano, Viabizzuno, Nava, Nurus gibi markaların özel seçilmiş ürünlerinden oluşan Nurus Elements, tasarımı temsil ediyor ancak fonksiyonel ve yalın da.

Nurus
1927 yılında Ankara'da kurulan Nurus, bugün 3. kuşak tarafından yönetiliyor. Nurus, aralarında ABD, Suudi Arabistan, Türkmenistan, İrlanda, Kazakistan, İsrail, Yunanistan, İtalya, Kanada, Danimarka, Romanya, Fransa ve Bulgaristan'ın da bulunduğu 22 ülkeye kendi markasıyla satış yapıyor. 2001'de I/X Yönetici Grubu ile ve 2004'te de Kiss ile IF Design Award tasarım ödülünü alan Nurus, Fritz Frenkler ve Anette Polholzer'in tasarımı olan Kiss ile 2003'de de Alman Red Dot Enstitüsü Best Selection Office Design ödülünü almaya hak kazanmıştı.

Daha detaylı bilgi almak için: www.nurus.com