Seramikte 'Pop-Art'istik Eğilimler



Seramik tasarımı ve üretimi konusunda yeni eğilimlere cevap veren, birbirinden keyifli tasarımlarla adından sıkça söz ettiren Ceramicas Aparici, bu konseptte tasarladığı modellerden Holiday'i beğenilere sunuyor.

Her tasarımıyla ayrı ayrı trendler yaratan Aparici, bu sıradışı modeliyle de seramikte yeni bir modanın öncüsü olacak. Pop-art bir kurgusu olan Holiday, alışılmışın dışında canlı renkleri ve geometrik desenleriyle farklı bir anlayışı simgeliyor. Aparici Tasarım Grubu'nun yaratıcılıklarındaki özgürlüğü de, işaret eden bu keyifli model, Aparici'nin Harmony koleksiyonunda yer alıyor.

20X40 ebadındaki Holiday'in, 2x40 ve 5x40 bordürleri, 4,3x12,4, 2x7 insertoları, 1x40 ve 0,4x59,2 metal görünümlü çubuk bordürleri, 1,5x40 çubuk bördürleri, 31,6x31,6 ebadında yer seramikleri ve bu seramiklerin içine yerleştirilen dairesel insertoları var. Beyaz, gri, siyah, oranj, kırmızı, mavi ve sarı renk alternatifleri olan model ile özgürce sınırsız güzellikte yaşam alanları yaratmanız mümkün. Etkileyici tasarımı ile uygulandığı mekanlara Aparici ayrıcalığını yaşatan bu model, banyoları yaşanılan yerin en keyifli alanları haline getiriyor.