MAN Sektörleri Buluşturdu



MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. artık geleneksel hale gelen Kamyon - Çekici Sektör Buluşması'nı, 17 Nisan – 19 Nisan tarihleri arasında Antalya The Marmara Otel’de sektörün önde gelen firmalarının ve temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirdi. MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Kamyon Satış Müdürü Serkan Sara, MAN olarak ömür boyu iş ortağı olmak için çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi. MAN araçlarının hem alırken hem kullanırken hem de satarken büyük avantajlar sağladığını belirten Sara, sergilenen araçlar hakkında da bilgi verdi. Kargo, çekici ve inşaat grubu araçlarının tüm özellikleri film ve sunumlar aracılığıyla ilgililere anlatıldı.

MAN kullanmak ayrıcalıktır

Sektör temsilcileri, araçları test imkanını da buldular. Dünya Ralli Şampiyonası Özel Seyirci Etabı Pisti'nde gerçekleştirilen test sürüşünde TGX, TGS ve TGL modelleri davetlilerin kullanımna sunuldu. 15 farklı model kamyon ve çekicilerin görkemli geçit töreniyle başlayan aktivitede, müşteriler diledikleri araçları, dünya klasmanındaki zorlu pistte test etme imkanı buldular.

En değerli yatırımınızı kazanca dönüştürmek için

Aktivite sırasında katılımcılar için hazırlanan bir diğer organizasyon da firmaların araçlarını daha verimli nasıl kullanacaklarını içeren tanıtımdan ve Satış Sonrası Hizmetler Organizasyonu olarak sunulan yeniliklerden oluşuyordu. Filosunda MAN veya NEOPLAN aracı olan müşterilere tanınan eğitim olanağı ile araçları doğru, ekonomik ve verimli kullanmanın incelikleri anlatılıyor. Dileyen firmalar MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Pazarlama ve Halkla İlişkiler bölümüne başvurarak uzman MAN kadrosunun eğitimlerinden faydalanabiliyor.