Manchester United'ın İş Ortağı Fethiye'de Konut Satıyor



Sistem Yapı’nın satış değeri 25 milyon pound olan Viewpoint Projesi evlerini, İngiltere’nin ünlü takımı Manchester United’ın resmi iş ortağı Hestiun şirketi pazarlıyor.

Otuz yılı aşkın tecrübesi ve gerçekleştirdiği projelerle Türkiye’de çevre teknolojileri vizyonunu oluşturan ilk şirket olan Sistem Yapı, bugünlerde farklı bir projeyle karşımıza çıkıyor. Fethiye’de gerçekleştirdiği Viewpoint Projesi ile gayrimenkul sektöründe dikkatleri üzerine çeken şirket, başta İngilizler olmak üzere yabancı ve yerli gayrimenkul yatırımcılarının ilgisini büyük oranda bu bölgeye çekti.

Fethiye vadisinin tepesinde panoramik bir manzaraya sahip olan Viewpoint Projesi, 25,000 m2 sağlam kaya zemine kurulu ve 62 adet 1 odalı daire, 124 adet 2 odalı, 62 adet 3 odalı daire ve 62 adet iki oda ve teras katına sahip dubleks olmak üzere 310 daireden oluşuyor. Yıl boyunca ev sahiplerinin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak biçimde yüksek kalitede tasarlanan daireler, çok ferah bir yaşam alanı sunuyor. Doğal manzara, huzurlu bir atmosfer ve çam ormanın içine kurulmuş özel bir tatil sığınağı düşlüyorsanız tam da aradığınız yer Viewpoint olacak.

Kompleks, Fethiye merkezine 2 km, Ölüdeniz’e 10 km, yerel ulaşıma 500 m ve Dalaman Havaalanı’na ise 49 km uzaklıkta yer alıyor.