MAN’ın Yeni Çekicisi Türkiye Turunu Tamamladı



Uzun yol performansını Türkiye yollarında test ederek çok sayıda sektör temsilcisinin beğenisine sunulan TGS EfficentLine, 6 hafta süresince 20 bin kilometre yol yaparak İstanbul’a ulaştı. Tuzla’da bulunan MAN Otomotiv tesislerinde roadshow etkinliğini tamamlayan TGS EfficentLine, tasarımı, yol tutuşu, çevreci özelliği ve yakıt tasarrufu özellikleriyle dikkat çekti.

6 hafta süren roadshow etkinliğini değerlendirerek TGS EfficentLine’nın uzun yol taşımacılığında standartları yeniden belirlediğini belirten MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş Pazarlama Yöneticisi Yakup Sarıcan, “TGS EfficentLine, ağır ticari taşıt sektörünün yaşam boyu iş ortağı olmayı hedefliyor” dedi. MAN Otomotiv İstanbul tesislerinde tamamlanan roadshow etkinliği süresince TGS EfficientLine serisi yeni çekicileri sürücülerle buluşturup, onları bilgilendirdiklerini belirten Sarıcan, “TGS EfficentLine ile Türkiye yollarında 6 haftayı tamamlayarak hem aracımızı tanıttık, hem de gelecekte değerlendirmek üzere sürücülerimizin beklentilerini bire bir alma fırsatımız oldu” dedi.

MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Kamyon Satış Müdürü Serkan Sara ise, “MAN’ın yeni yıldızı çevreci özelliğinin yanı sıra, 150 bin kilometrede bin 800 litreye kadar dizel tasarrufu sağlıyor. Optimum aerodinamik yapıda tasarlanan TGS EfficentLine, hava basıncı yönetimi, gündüz farı ve yeni nesil Intarder gibi özellikleriyle de enerji tasarrufunun öncüsü konumunda. Ayrıca daha fazla yük taşıyor olması TGS EfficentLine çekicileri Türkiye’de rakipsiz bırakacaktır” dedi.