Manisa'da Köylere Hizmet Yağdırılacak



Manisa İl Genel Meclisi Başkanı Dursun Ali Yıldız, altyapı yatırımları devam eden Osmancalı ve Maldan köylerini ziyaret etti. Kanalizasyon çalışmalarını inceleyen Yıldız, "Köylerimizin içme suyu sıkıntısı giderildi. Yolları yapıldı. Şimdi sıra atık suların bertarafında. Önümüzdeki bir-iki haftada Osmancalı ve Maldan’ın kanalizasyon problemi çözülmüş olacak" dedi.

Muhtarlarla görüştü

Yuntdağı köylerinde devam eden çalışmaları da inceleyen Yıldız, muhtarlarla da bir araya geldi, görüş alışverişinde bulundu. İş makinelerinin bundan böyle hiç durmayacağını, köylerin modernizasyonunun sağlanabilmesi amacıyla tüm çalışmaların eksiksiz yapılacağını ifade eden Yıldız, sözlerini şöyle tamamladı:

"İlkemiz hızlı hizmet. Köyleri yakından takip ediyorum. Genel seçime kadar il genelindeki 800 köyü ziyaret edeceğim. Böylece eksikleri yerinde görme fırsatı da bulacağım. Şu ana kadar 20 köyü gezdim. Maldan ve Osmancalı’nın içme suyu sıkıntılarını çözdük. Şimdi de köylerimizi fosseptik çukurlarından kurtarma çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Her türlü araç-gereç ve malzeme teminini sağlıyoruz. Götüreceğimiz hizmetler, vatandaşın yüzünü güldürecek."