Marmara ve Boğazları Belediyeler Birliği'nden "Örnek Belediyecilik Projeleri Yarışması"



Marmara ve Boğazları Belediyeler Birliği belediyecilik alanında nitelikli çalışmaların teşvik edilmesi için "Örnek Belediyecilik Projeleri Yarışması" düzenledi.

Yarışma üç proje kategorisi alanından (Yönetim, Çevre ve Altyapı, Sosyal ve Kültürel Projeler) ve dört belediye kategorisinden (Büyükşehir Belediyeleri, İl Belediyeleri, İlçe Belediyeleri ve Belde Belediyeleri) oluşacak. Dereceye giren projeler ödüllendirilecek. Her belediyein kendi belediye kategorisinde (her proje kategorisinde bir tane olmak üzere) en fazla üç proje ile katılabileceği yarışmanın son başvuru tarihi 12 Ocak 2007 saat 17:00.

Dereceye giren projelerin TÜYAP 2007 Belediyecilik Fuarı'nda sergilenmesi planlanmakta. Ayrıca dereceye giren projelerin sahibi belediyelere muhtelif ödüllerde verilecek.

Yarışmada her belediye kategorisinde ilk üçe giren projelerin sahiplerine plaket takdim edilecek. Ayrıca yarışma sonuçlarının toplandığı bir kitapçık basılarak kitapçıklar üye belediyelere gönderilecek. Örnek projeler ayrıca Marmara ve Boğazları Belediyeler Birliği'nin web adresinde duyurulacak.

Ayrıca her belediye kategorisinin, her proje kategorisinde birincilik alan proje sahipleri MBB tarafından organize edilen kıtalararası (A.B.D, Çin, Japonya vb.) düzenlenecek teknik inceleme programına ücretsiz katılım hakkı verilecek. İkincilik alan projelere Avrupa, Ortadoğu ve Türki Cumhuriyetler (Batı Avrupa ülkeleri, Balkanlar, Rusya, Kafkaslar vb.) teknik inceleme programına ücretsiz katılım hakkı verilecek. Üçüncülük alan projelerin sahiplerine ise yurtiçi teknik inceleme programına ücretsiz katılım hakkı verilecek. Bu ödüller dereceye giren projeleri sunan belediyelerden 1 kişinin katılımı için geçerli.

Başvuru formu ve detaylı bilgi Marmara ve Boğazları Belediyeler Birliği adresinden temin edilebilir.

Proje Yarışması ile ilgili her türlü soru ve detaylı bilgi için;

Adres: Marmara ve Boğazları Belediyeler Birliği Zindankapı Değirmen Sok. No:15 34134 Eminönü/İstanbul

T: (0212) 513 56 50
F: (0212) 520 85 58
E: yunus@marmara.gov.tr
info@marmara.gov.tr