Marshall Boya Usta Eğitimi Programı Hız Kesmiyor



Marshall'ın 2002 yılından bu yana düzenlediği 'Boya Ustalarının Eğitimi ve Semineri Programı', 2014 yılında da devam ediyor. Marshall Eğitim Müdürü Kemal Koç, 2014 yılı Mayıs ayına kadar tüm Türkiye’de 59 il ve 90 ilçede 14 bin ustaya eğitim verilmesinin hedeflendiği eğitim ve seminer programının yeni dönemi için şu bilgileri verdi:

“Marshall olarak en önemli hedefimiz, tüm renkleri, en canlı halleri ile hayata taşımak. Bunun için, tüketicilerimizle en güçlü bağımızı oluşturan ustalarımıza güveniyoruz. 2002 yılından bu yana devam eden eğitimlerimizde 120 bin ustaya ulaştık. Bu yıl tüm Türkiye’de 20 bin ustaya eğitim vermeyi hedefliyoruz. Eğitimlerimizde ustalarımızla bir araya geliyor, onlarla en son teknoloji, teknik ve uygulamaları paylaşıyoruz. Boya Ustalarının Eğitimi ve Semineri Programı, hayata daha çok renk katabilmek yolunda attığımız en önemli adımlardan biri. 12. yılında programımızı sürdürmekten, eğitimlerimizle tüketicilerimize en iyi sonucu sunmanın ötesinde, yetkin ustalarla sektörün gelişimine destek olmaktan mutluyuz”.

Marshall’ın Boya Ustalarının Eğitimi ve Semineri Programı’na katılan ustalar, sektördeki yenilikler ve yeni çıkan ürünler hakkında bilgilendiriliyor. İş güvenliği ve sağlığı  konularında verilen bilgiler ustaların, iş kazaları konusunda daha bilinçli ve dikkatli olmalarına katkıda bulunuyor. Bu yıl eğitimlerde ustalara ürünlerin farklılıkları ve avantajları anlatılacak; silikonlu özel mat boya ile tavan boyası tanıtımı ve uygulaması gerçekleştirilecek. Ayrıca Marshall ürün gruplarından Hammerite metal boya ve Cuprinol ahşap boya tanıtılacak. Eğitimlerde, renk bilgisi ile Marshall Club Card yenilikleri ve avantajlarına da değinilecek.