Marshall Feng Shui Haftası’nda Doğayla Uyumu Yakalayın



Marshall, Türkiye’de bir ilke imza atarak Feng Shui Haftası düzenliyor. 22 - 27 Aralık 2008 tarihleri arasında Marshall Showroom’da düzenlenecek olan haftada, renklerin ve dekorasyonun insan doğasına etkileri konuşulacak, katılımcılara Feng Shui felsefesi hakkında bilgiler verilecek.

Gökyüzünü ve insanları izleyerek doğanın akışından yaşadığımız mekanlarda en iyi şekilde nasıl faydalanabileceğimizi gösteren Feng Shui’nin temel prensibi, doğanın akışına saygı göstermek ve kendi doğamızla dış çevremizi uyumlu hale getirmek olarak tanımlanıyor. Haftada, Türkiye’de Feng Shui denince ilk akla gelen isim olan ve ülkemizin ilk ve tek özgün Feng Shui kitabını yazan Esra Koyuncu da konuklara renkleri ve doğayla uyumun önemini anlatacak.

Esra Koyuncu

Esra Koyuncu, Boğaziçi Üniversitesi İş İdaresi Bölümü’nden mezun olduktan sonra eğitim aldığı alanda 15 yıl profesyonel olarak çalıştı. Mimar bir arkadaşı sayesinde Feng Shui ile tanışan ve tüm projelerini Feng Shui esaslarına göre yönlendiren bu arkadaşının evinde yaptığı değişikliklerle hayatında yaşadığı olumlu gelişmeleri gören Koyuncu, Feng Shui'yi araştırmaya başladı. Feng Shui’nin Harvard’ı olarak kabul edilen “Yap Cheng Hai Feng Shui Center of Excellence”ın Paris’teki Profesyonel Feng Shui Eğitmenliği kurslarına katıldı. Fransa’da değişik seviyedeki kursları tamamlayarak merak ve tutkusunu profesyonel bir boyuta taşıdı ve ev ve işyerlerine profesyonel Feng Shui danışmanlık hizmeti vermeye başladı. Koyuncu bilgi ve birikimlerini konferans ve seminerler aracılığı ile paylaşmaya devam ediyor.

Feng Shui Hatfası’nda “Sağlıklı Yaşamda Mekanın Önemi”, “Ev/İşyeri Seçimi ve Düzenlenmesi”, “Feng Shui'de Yin/Yang ve Beş Element ile Enerjileri Düzenleme”, “Sihirli Numaralar ve Uğurlu Yönler”, “Sağlıklı, Huzurlu, Bereket Dolu Bir Yaşam için Feng Shui İpuçları” ve “2009'da Bereket, Aşk ve Kariyer için Mekanda Yapılabilecekler” gibi konu başlıkları işlenecek.

Marshall KEY Showroom (Kendi Evini Yarat)

Feng Shui Haftası’na ev sahipliği yapacak Marshall KEY Showroom (Kendi Evini Yarat), renk seçimi ve boyama işlemini sıkıntılı bir süreç olmaktan çıkarıp, bu renkli boyama ve dekorasyon sanatını görsel ve uygulamalı olarak anlatarak sonsuz renk dünyasını tanıtıyor. Yaşam alanlarını kişilerin beğenisine uygun şekilde renklendirmek ve kişiliğinin bir parçası haline getirmek için hizmet veren Marshall KEY Showroom, bireysel tercihleri uzman görüşler ve deneyimlerle birleştirerek, tüketicinin en sevdiği tarzı yakalamasına yardımcı oluyor. Satış amacına yönelik hizmet vermeyen KEY Showroom’da renk ve rengin dekorasyonda kullanımı hakkında ücretsiz danışmanlık hizmeti veriliyor.

Yaklaşık 200 metrekare alanda hizmet veren ve Türkiye’de bir ilk olan Key Showroom’da, deneyimli iç mimarlardan renk ve rengin dekorasyonda kullanımı hakkında ücretsiz danışmanlık, hangi rengin eşyalarla daha uyumlu olacağının belirlenebileceği renklendirme programları, ücretsiz keşif gibi birçok hizmet sunuluyor. Marshall KEY Showroom’da ayrıca, Marshall Boya Eğitim Sertifikası ve ferdi kaza sigortasına sahip ustalar ve bayi temini de sağlanıyor.