Marshall Giresun’daki Okulları Renklendirdi



Marshall, özellikle eğitim ve çevre alanında sosyal sorumluluk bilinciyle düzenlenen kampanyalara desteğini sürdürüyor. Marshall, Giresun Belediyesi ve Giresun İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün 'Okullarımızı Boyuyoruz' kampanyasına 12 ton boya bağışı yaparak yeni sezon öncesinde minik öğrencilere en büyük yardımı yaptı. Marshall Boya ürünleri kullanılarak iç ve dış cephe ihtiyaçları karşılanan okullar, 2009-2010 eğitim-öğretim yılında yeni çehreleriyle öğrencilere daha konforlu bir eğitim sezonu sunacak.

Giresun Belediyesi’nin önderlik ettiği ve Giresun İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Marshall tarafından hayata geçirilen 'Okullarımızı Boyuyoruz' kampanyasını değerlendiren Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, “Bu kampanya sayesinde bölgemizdeki birçok okulumuzu boyayarak 2009-2010 eğitim-öğretim yılına hazır hale getirdik. Pırıl pırıl olan okullarımızda minik öğrencilerimiz daha da güzel dersler geçirecekler. Tüm Giresun halkı adına, kampanyamıza desteğini esirgemeyen ve kampanyanın gerçekleştirilmesinde büyük emeği olan Marshall Genel Müdürü Feridun Uzunyol’a sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Marshall Genel Müdürü Feridun Uzunyol ise Giresun’da yürütülen kampanya hakkında yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Marshall olarak eğitime ve geleceğimizin sahibi minik öğrencilerimize büyük önem veriyoruz. Geleceğin asıl sahipleri olan çocuklarımızın daha konforlu okullarda daha verimli dersler geçirmeleri için elimizden gelen yardımı yapmaya her zaman hazırız.”