Marshall ile Ücretsiz Perşembeler



Sanatı her kesimden İstanbullu’nun kültürel yaşamının bir parçası haline getirmek amacıyla herkesi Perşembe günleri İstanbul Modern dünyasını ücretsiz keşfe davet eden Marshall, aynı zamanda İstanbul Modern Sanatlar Müzesi’nin boya sponsorluğunu sürdürüyor.

Marshall, sahip olduğu sosyal sorumluluk vizyonuyla boyacılığın bambaşka bir boyuta taşındığı, sanatın, sporun, eğitimin ve tarihi değerlerin korunup geliştirilmesine yönelik çalışmalara destek vererek, bugüne kadar hayata geçirdiği tüm projelerde renklerin gücünü hayatın her alanına taşıyor.

Bu çerçevede sanatı her kesimden İstanbullu’nun kültürel yaşamının bir parçası haline getirmek amacıyla herkesi Perşembe günleri İstanbul Modern dünyasını ücretsiz keşfe davet eden Marshall, aynı zamanda İstanbul Modern Sanatlar Müzesi’nin boya sponsorluğunu sürdürüyor.

Marshall’ın çevreye ve topluma yönelik görevlerini yerine getirme konusundaki duyarlılığına dikkat çeken Marshall Boya ve Vernik San.A.Ş. Genel Müdürü Feridun Uzunyol, konu hakkındaki görüşlerini şu sözlerle dile getirdi: “Ürün ve hizmetleriyle kişilere kendi yaşam tarzlarını bulmayı vaat eden Marshall olarak, ülkemizin en aydınlık köşelerinden biri olan İstanbul Modern ile işbirliklerimiz bize büyük heyecan ve gurur veriyor. Bu mütevazı adımın, sanatın toplumla buluşması açısından son derece önemli açılımları olacağına yürekten inanıyor, herkesi Perşembe günleri İstanbul Modern’de konuğumuz olmaya davet ediyoruz.”