Marshall’dan iPhone Uygulaması



Sloganı 'Renklendir Hayatı' olan AkzoNobel Marshall, kullanımı kolay iPhone uygulaması ile hayatı renklendirmeye devam ediyor. Tüm dünyadaki dekoratif boya markalarına özel olarak geliştirilmiş bir yazılım hizmeti olan uygulama, renklerle dekorasyonunu yenilemek isteyen tüketiciler için bu zorlu süreci oldukça kolaylaştıran ve hızlandıran bir çözüm oluyor. Marshall iPhone uygulaması ile tüketiciler, oturduğu yerden renk seçiyor, gördüğü rengi anında buluyor. Kendi renk kombinasyonlarını çok kolay ve güvenli bir şekilde oluşturabiliyor. Seçtiği görsellerdeki ya da fotoğraflardaki renge en uygun renk kombinasyonları, Marshall uzmanları tarafından sağlanıyor. Bin 200’den fazla renk seçeneği arasından gördüğüne en yakın rengi elde edebiliyor.
 
Seçtiğiniz renk size en yakın Marshall bayilerinde

Karar verilen renk ve ürüne ulaşmak da Marshall IPhone uygulaması sayesinde çok kolay. Belirlenen rengin hangi ürünlerden elde edebileceği, ürünler hakkında detay bilgiler de artık sadece kullanıcıların elinde. Marshall kullanıcıları için geliştirilen IPhone uygulaması sayesinde en yakın Marshall bayi adreslerine de ulaşılabilecek.

İlk olarak, iPhone kullanıcıları için geliştirilen uygulama, çok yakında Android kullanıcılarının hizmetine de sunulacak.