Marshall’ın Gör&Boya Uygulaması



Zenginleştirilmiş bu uygulama, tüketicilerin mekânları gerçek zamanlı olarak seçtikleri renklerde görmesi, paylaşması ve boyamasına yardımcı oluyor.

Tüketiciler, duvarlarının videosunu çekerek yüzlerce farklı rengi deneyebiliyorlar. Herhangi bir yerde kendilerine ilham veren bir renk görmeleri halinde ise, yetenekli “Renk Seçici” teknoloji sayesinde rengi anında bu uygulamayla uyumlu hale getirip kendi duvarında deneyebiliyor. Tüketiciler, beğendikleri bir rengi bulduklarında, bayi bulma fonksiyonu üzerinden kendilerine en yakın Marshall satış noktasına ulaşarak boyalarını satın alabiliyor. Son olarak, ikinci bir fikir almak için, doğrudan Gör&Boya uygulaması üzerinden sosyal medyada aile ve arkadaşları ile paylaşabiliyorlar.

Arttırılmış Gerçeklik ve Video Görselleştirme teknolojisi

Ödüllü uygulama, odadaki renkleri gerçek zamanlı olarak göstermek için en son ArttırılmışGerçeklik ve Video Görselleştirme teknolojisinden yararlanıyor. Gör&Boya, ilk defa piyasaya sürüldüğünden bu yana 10 milyondan fazla kişi tarafından indirildi. Şu anda Türkiye’de ise 2 milyonu aşkın kişi Gör&Boya uygulamasını indirmiş durumda. Bu yeni sürüm, Hollanda, Türkiye, Fransa, Hindistan, Endonezya, Arjantin ve Rusya’dan başlayarak bu yıl 40’ı aşkın pazarda tüketicilerinin kullanımına sunuldu.

Araştırmalar, tüketicilerin yüzde 30’unun bir rengin evinde nasıl görüneceğini hayal etmekte zorlandığını gösterirken yüzde 39’luk bir kesim ise ürün satın almadan önce renk gruplarını ailesi ve arkadaşları ile konuşuyor. Gör&Boya uygulamasının yeni özellikleri de bu trendleri temel alıyor. Bu, uygulamayı en başarılı renk araçlarından biri haline getirerek tüketicilerin kendileri için doğru rengi seçmekte uzmanlaşmasına yardımcı oluyor.