Maslak’a Golf Sahası, Dubai’ye Yeni Otel



Les Ottomans Otel’in sahibi Ahu Kerimoğlu Aysal, İstanbul Maslak’a 4 katlı golf sahası yapmayı planlıyor. Ayrıca, Dubai, Fransa ve Ankara’dan yatırımcılar, Les Ottomans Oteli’nin franchise’ını almak istiyor. İki yıl gibi kısa sürede Les Ottomans Oteli’nin dünyada tanınan bir marka haline geldiğini kaydeden Ahu Kerimoğlu Aysal, “Dubai, Fransa ve Ankara’dan yatırımcılarla görüşmelerimiz devam ediyor. Ankara’da, şehir içinde olmayan geniş bir bahçe içinde en fazla 15 odalı bir Les Ottomans tasarlıyoruz. Dubai’deki deniz kıyısında olacak” dedi.

Oda fiyatlarının 1800 - 3 bin 500 euro arasında olduğunu belirten Aysal, yüzde 80 dolulukla çalıştıklarını kaydetti. Müşterilerinin, golf oynamayı sevdiğini anlatan Aysal, 15 milyon dolar yatırımla Maslak’ta, projesi Japonya’da çizilen 4 katlı önü açık golf sahası yapacağını söyledi.

Restoran 23 Ocak’ta

Binicilik Kulübü ve Darüşafaka’nın bulunduğu araziler için görüşmelerinin sürdüğünü kaydeden Aysal şöyle konuştu:
“Arsayı aldığım an projeyi başlayacağım. Türkiye’de ilk olacak. 4 katlı barbi evi gibi düşünün. Bu katlarda 2 metrekarelik 52 kutu var. Bu kutulardan sahaya atış yapılıyor. Bu sahanın etrafı tellerle kaplı. Suni göller, kumluklar tepecikler olacak. İspanya ve İngiltere’de böyle golf tesisleri var. Daha çok golf antremanı yapmak için kullanılıyor. Şehir içinde, rahatlıkla golf oynama imkânı sağlıyor.”

Les Ottomans’ın restoranını Metin Fadıllıoğlu’nun işleteceğini belirten Aysal, “23 Ocak’ta açılacak. Osmanlı ve dünya yemekleri yapılacak” dedi.