Massimiliano Fuksas'tan 'Armani Kulesi'



Armani, İtalyan mimarlar Doriano ve Massimiliano Fuksas işbirliğinde tasarlanan dördüncü multikonseptüel Armani mağazasını, 7 Kasım’da, Japonya’nın en hızlı büyüyen ve geçtiğimiz beş yılda New York - Fifth Avenue, Londra - Bond Street, Milano - Via Montenapoleone ve Paris - Avenue Montaigne gibi dünyanın en eşsiz moda ve alışveriş noktaları arasına girmeyi başaran Tokyo’nun Ginza bölgesine açmaya hazırlanıyor.

Armani /Ginza Kulesi ismi verilen ve bölgenin yükseklik sınırı olan 56 metreye ulaşan 12 katlı yapı, Ginza’nın en ünlü binası olma iddiası taşıyor. İçinde Armani dünyasını anlatan, Armani Butik, Emporio Armani, Armani/Casa gibi farklı konseptlerde hazırlanmış mağazalar dışında Armani restoran ve barı, gece kulübü, çiçekçi ve dünyada ilk kez bir Armani spa barındıracak. Tüm bunların dışında, yapıya özel siyah-sarı renk düzeniyle bu süper lüks mağazaya referans veren ve yalnızca Armani/Ginza kulesinden satın alınabilecek bir koleksiyon hazırlanacak.
Bölgenin hızlı gelişimi sayesinde, kültürlerarası bir kesişim noktası olarak sürekli canlı tuttuğu çeşitliliği ve enerjisiyle tüketiciler için uluslararası bir odak haline geldiğini belirten Massimiliano Fuksas, Japonya’nın bu dinamik ve kozmopolit bölgesine yeni ve heyecan verici bir mimarlık ürünü eklemenin sevindirici olduğunu ifade ediyor.