Material ConneXion® İstanbul’a İtalya’dan Taze Kan



Dünyanın yenilikçi malzemeler konusundaki en önemli tasarım merkezi Material ConneXion®’ın İtalya’daki merkezinde 2006 yılından bu yana Satış, Pazarlama ve İş Geliştirme Direktörü olarak görev yapan Paolo Cancellato, Material ConneXion® İstanbul’a yönetici olarak atandı.

İtalyan uzmanlığını Türk tasarım ve malzeme dünyasının kullanımına sunacak olan Material ConneXion® İstanbul’un yöneticisi Paolo Cancellato, sektöre danışmanlık yaparak Türk tasarım dünyasının yeni jenerasyon ürünlerle tanışmasına da katkı sağlayacak.

Yapı dünyasının bilgi merkezi Yapı-Endüstri Merkezi (YEM) bünyesinde faaliyet gösteren Material ConneXion® İstanbul’un yönetimine İtalya’dan deneyimli bir isim atandı. Material ConneXion® İtalya’da 2006 yılından bu yana Satış, Pazarlama ve İş Geliştirme Direktörü olarak görev yapan Paolo Cancellato, bundan böyle Material ConneXion® İstanbul’da yönetici olarak görev yapacak.

Università Cattolica del Sacro Cuore di Milano’da Ekonomi, İşletme, Ticari Hukuk ve Uluslararası Pazarlar alanlarında eğitim alan Cancellato, 2006 yılından itibaren Material ConneXion® New York ve İtalya’da görev yaptı. Material ConneXion® İtalya’da Satış, Pazarlama ve İş Geliştirme Direktörlüğünü üstlendi. Paolo Cancellato New York ve Milano’da edindiği deneyim ve bilgi birikimini bundan böyle Material ConneXion® İstanbul’da değerlendirecek.

Yenilikçi malzeme alanında dünyanın yakından takip ettiği Material ConneXion®; New York, Bangkok, Köln, Daegu, Milano, Pekin, Seul, Şanghay ve İstanbul ofisleri ile faaliyet gösteriyor. Yenilikçi malzemeler tasarım merkezi Material ConneXion® tasarımcılar, malzeme üreticileri, akademisyenler, inovasyon ve tasarım liderleri için önemli bir platform sunuyor; tasarım dünyasının yeni jenerasyon ürünlerle tanışmasına katkı sağlıyor.

Material ConneXion®, 7000’den fazla yenilikçi malzeme örneği bulunduran malzeme kütüphanesi, disiplinler arası uzmanlarıyla verdiği danışmanlık hizmeti, güncel malzeme ve teknoloji araştırma raporları, tüm dünyadaki yenilikçi malzeme bilgilerine ulaşımı sağlayan online veritabanı ve bu alandaki tüm ilgililerin yakından takip ettiği eğitim programları ve yayınlarıyla bilim ve tasarım arasında köprü oluşturuyor.