Megaron Yeni Nesil Çatı Teknolojileri



Kil kiremit üretiminde Türkiye’nin lider markası olan ve Eskişehir fabrikasıyla dünyada da tek çatı altındaki sayılı kiremit üretim kapasitelerinden birine sahip olan Kılıçoğlu, yeni tesisi Megaron ile birlikte toplam 8 milyon metrekare kiremit üretim kapasitesine ulaştı. Yeni fabrika yatırımıyla ürün yelpazesini genişleten ve çeşitliliği arttıran Kılıçoğlu’nun yeni markası Megaron Yeni Nesil Çatı Teknolojileri, ileri teknoloji ve bağlı ekipmanları, renkli kiremit alternatifleri de dahil olmak üzere, tek merkezden entegre çözümler sunan yeni nesil sistemin adı.

Tam otomatik İsveç ve İtalyan teknolojisi ile kurulan Megaron Üretim Tesisi’nde üretilen Megaron S ve Megaron V kiremitler, çift kat yüzey kaplama teknolojisi, üstün Alman kalitesi ile farklı renk seçenekleri, geniş aksesuar çeşidi ve AB standardında ambalajıyla piyasaya sunuluyor. Megaron Yeni Nesil Çatı Teknolojileri, üstün donanım ve üretim teknolojisi ile farklı renkler ve mükemmel kiremitler sunuyor.

Resim Galerisi Burada Görünecek

Üstün yüzey teknolojisi

Üstün yüzey teknolojisi ile Megaron, pürüzsüz bir yüzeye sahip. Pürüzsüz yüzey, kiremidin kir ve toz tutunmasını zorlaştırdığından, çatılardaki estetiğin uzun yıllar devam etmesini sağlıyor.

Çift katman renklendirme teknolojisi

Megaron kiremitlerinin yüzey rengi, üstün Alman kalitesi sayesinde çift kat renklendirme teknolojisi ile hammadde karışımına eklenen pigmentlerle iç bünyesinin de renklendirilmesiyle birlikte uzun ömürlü renk dayanımına sahip.

Yuvarlatılmış özel kesim

Megaron kiremidin ön yüzeyinde bulunan özel yuvarlatılmış kesim, tasarımındaki estetiği tamamlıyor. Yuvarlatılmış ön yüzey görünümü, çatıların daha estetik görünmesini sağlarken; çatıda su tahliyesinin de daha kolay yapılmasının önünü açıyor.

@referanskodu:17.11.2014@