Mesa, Kartal’da "Yola Devam" Dedi!



Kartal’da 286 konutluk Kartall Mesa projesini hayata geçiren Mesa, Anadolu yakası yatırımlarına devam edecek. Şirket bu hafta ikinci projesinin inşasına başlayacak. Kartal’daki üçüncü proje ise sahilde hayat bulacak ve proje kapsamında 200 konut inşa edilecek.

Yüzde 60’ı satıldı

MESA Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Can Aynagöz “Metro ve Adliye Sarayı ile değerlenen Kartal İstanbul’un parlayan yıldızı olacak” dedi. 32 katlı tek blok olarak inşa ettikleri Kartall Mesa’da yüzde 60’lik satış yaptıklarını söyleyen Aynagöz, konutların 2014 Nisan’da teslim edileceğini açıkladı. Kartal Mesa ile kez küçük metrekareli konut inşa ettiklerini belirten Aynagöz, en çok talebin 1+1 ve 2+1 konutlara geldiğini dile getirdi. 43 bin metrekare inşaat alanına sahip projede 10 farklı tipte daire yer alıyor. Büyüklükleri 61 ila 346 metrekare arasında değişen dairelerin ortalama metrekare satış fiyatı 3 bin 400 TL. Projeden beklenen satış bedeli ise 100 milyon TL.

Mesa’nın yeni projeleri:

Mesa Çamlıca’da önümüzdeki ay yeni bir projeye başlayacak. 130 konutluk projede villa ve az katlı bloklar yer alacak.

Şirket İzmit Körfezi’nde bir proje inşa edecek. TÜPRAŞ ile yapılan anlaşma bünyesinde hayat bulacak proje ile tüm rafinelerin kontrol merkezi oluşturulacak.

Halkalı’da konumlanan Tema Park projesi Mayıs ayının son haftası satışa sunulacak.

Ankara’da Eskişehir yolu üzerinde 885 konutluk bir proje inşa edilecek. Projeye Eylül’de başlanacak.

Bahçeşehir’de başladıkları projenin 5. etabı sonbaharda başlayacak.

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projesi olarak hayata geçirilen Çınarlı Bahçe'nin yükleniciliğini Mesa, projeyi 2 ay sonra teslim edecek.

LÖSEV’in Ankara’da hayata geçirdiği hastane, otel ve okul projesinin yüklenici olan Mesa, projeyi Haziran-Temmuz’da tamamlayacak

Ankara Park Oran projesi 4 ay sonra teslim edilecek.

Türk Müteahhitler Birliği’nin yeni binasını Mesa yapacak. Yeni bina Ağustos’ta tamamlanacak.

Libya’da 2 yıl önce başlanan ancak bölgede yaşanan sorunlar nedeni ile ertelenen 2 üniversite inşasına yakın zamanda başlanacak.

Mesa Polonya’da 2 bin konutluk proje geliştirecek. Projeye önümüzdeki yıl başlanılması öngörülüyor.